Monstrul pe 4 roți de care n-ai auzit, dar care face mai mult decât o combinație de Duster și GM

Monstrul pe 4 roți de care n-ai auzit, dar care face mai mult decât o combinație de Duster și GM

Industria auto e trasă pe dreapta din cauza crizei, dar nu înseamnă că ideile stau pe loc. Jimco, spre exemplu, vine cu modelul Reaper, care e o combinație dintre putere și lux pe care probabil ți-ai dori-o.

Jimco Reaper e o altfel de mașină. De fapt, e un monstru pe roți care combină forța și puterea unui autoturism offroad cu eleganța și luxul pe care le întâlnești doar la modelele premium. E, dacă vrei, mult mai mult decât ți-ar putea oferi un SUV de genul Duster și o camionetă extrem de puternică de la GM.

Este, cum spuneam, o forță a naturii.  Are o formă extrem de agresivă, care pare că împrumută de la alți producători și, cu toate acestea, n-are nimic din ce-ți oferă alți constructori în acest moment pe piață.

Jimco Reaper, un monstru pe 4 roți

Jimco Reaper arată fix ca o mașină tip camionetă de offroad, numai că e mult mai mult de atât. Datorită detaliilor, poate fi ușor încadrată în zona premium, mai ales că preia din calitățile de lux ale altor producători. Iar motorul e unul pe măsură: 9.1 litri.

Sub capotă dezvoltă nu mai puțin de 800 de cai putere, iar în interior e echipat, așa cum spuneam, cu accesorii de lux, începând cu scaunele din piele, cu desing în formă de diamant. E o mașină care pare croită pentru americanii din sud cu foarte mulți bani.

De altfel, modelul pe care-l vezi în imagini are autorizație de a circula în Arizona și e deținut de Bobby Patton, nimeni altul decât proprietarul echipei de baseball LA Dodgers. Nu se știe prețul unui astfel de model făcut la comandă, dar probabil suma e de șase cifre. Cu alte cuvinte, câteva sute de mii de dolari.

 

Citește și: