Modelul surpriză de iPhone 12 prin care Apple poate îngropa concurența

Modelul surpriză de iPhone 12 prin care Apple poate îngropa concurența

iPhone 12 va fi lansat într-o perioadă dificilă. Chiar și așa, Apple vrea să se asigure că îl vinde bine. Așa că pregătește un model surpriză.

Până la iPhone 12, Apple a lansat iPhone SE. Acest model e, în prezent, cel mai ieftin telefon pe care îl vinde. Și chiar dacă arată fix ca iPhone 7, la interior e mai degrabă un iPhone 11 Pro. Așa că acum toată atenția e către noul telefon, de lansat în toamnă.

În 2020, Apple ar lansa în toamnă patru modele noi. E foarte probabil ca unul dintre ele să fie 5G. Totuși, surpriza ar fi modelul mai mic, unul cu ecran de 5,4 inci. În prezent, cel mai mic model are un ecran de 5,8 inci.

iPhone 12 cu design de iPad Pro

iphone-12-concept

Pe tablete, Apple a schimbat designul de ceva timp. Acum, carcasă e cu margini mai drepte, fără artificiile de până acum cu zone curbate. Așa ar fi și următorul iPhone 12. Iar modelul de 5,4 inci ar fi cel care să crească volumul de vânzări și cota de piață pentru companie.

E de așteptat să vedem un iPhone 12, un 12 Pro și un 12 Pro Max, iar cel din urmă să aibă un ecran de aproape 7 inci. Totuși, modelul de bază, cel cu ecran de 5,4 inci, ar avea un preț de aproape 650 de dolari (650 de euro în Europa) și 4 GB memorie RAM. Altfel, cel mai nou procesor și cel puțin două camere foto (wide și ultrawide, ca pe iPhone 11).

https://www.youtube.com/watch?v=3D6uQt11fNc

În 2020, se vehiculează că Apple ar folosi pe toate telefoanele ecrane OLED. Spre deosebire de 2018 și 2019, ar renunța la LCD, pentru că acela a rămas pe iPhone SE.

În toamnă, când vor fi lansate aceste modele, Apple are o concurență mai slabă de la Huawei, care și-a relansat acum telefonul din 2019. Rămâne puternică Samsung și brandurile cu telefoane ieftine, cum ar fi Poco. Pe iPhone 12 e așteptat însă și un ecran de 120 Hz, denumit Pro Motion, ca să concureze cu seria Galaxy S20.

Citește și: