Microsoft a dat-o iar în bară cu Windows 10 și e vorba tot de update

Microsoft a dat-o iar în bară cu Windows 10 și e vorba tot de update

Microsoft a reușit să-și enerveze, din nou, unii utilizatori cu o mare eroare la Windows 10. E vorba de un bug apărut la al doilea update.

Mai mulți utilizatori de Windows 10 s-au plâns că sistemul le-a creat, din nou, probleme atunci când au instalat al doilea update cerut de Microsoft. Ei au descoperit că, odată instalat acel update (denumit KB4532693), profilul lor era ascuns. De asemenea, nu mai aveau acces la unele date din sistem

Problemele au fost semnalate pe mai multe forumuri Microsoft și pe site-urile de suport tehnic. Toți cei care au descoperit că au profilul ascuns instalaseră noul update cerut de Microsoft.

Microsoft, o nouă problemă cu Windows 10

Potrivit celor semnalate pe diverse site-uri de profil, utilizatorii au declarat că s-au trezit logați într-un profil de Windows 10… gol. Practic, toate datele precedente lipseau. Asta include accesul la aplicațiile instalate, pozele de fundal, fișierele de pe desktop, fișierele descărcate și altele.

 

Dacă ți s-a întâmplat așa ceva, nu ar trebui să intri în panică, totuși. Datele tale nu-s dispărute, sunt doar ascunse. Există și un mod prin care îți poți recupera profilul, dar pașii sunt destul de complicați și, într-un final, poți ajunge să-ți ștergi datele fără să vrei acest lucru.

Unii utilizatori, de exemplu, au decis să-și dezinstaleze update-ul KB4532693.

 

Nu toți utilizatorii s-au plâns de această problemă, dar cei care s-au confruntat cu aceste probleme aveau același lucru în comun: instalarea celui de-al doilea update cu care a venit Microsoft.

Procedura ar fi să intri în Windows Update >> View update history >> Uninstall updates și să selectezi KB4532693 pentru dezinstalare, cum vezi în imaginea de mai sus.

Citește și: