Mădălina Pavăl lansează Vino pân’ la București, un cântec despre tot felul de începuturi

Mădălina Pavăl lansează Vino pân’ la București, un cântec despre tot felul de începuturi

Melodia marchează o primă colaborare cu producătorul Alexei Turcan (Travka / Tomma Alistar).

La aproape un an de la lansarea albumului “Oamenii se fac dor”, Mădălina Pavăl aduce un nou videoclip, “Vino pân’ la București”, un cântec despre începuturi, despre schimbări și despre cât de important este să îți găsești locul și drumul care te va duce acolo.

Melodia se va auzi în premieră joi, pe 26 noiembrie, în emisiunea Guerrilla de dimineață de pe postul Radio Guerrilla. Teaserul este disponibil aici, iar videoclipul va putea fi văzut ulterior pe canalul de Youtube al Mădălinei.

“Așa cum anunță și titlul, “Vino pân’ la București” este despre începuturi. Melodia încheie (pe moment, cel puțin, că dorul nu are un timp al lui) seria “Oamenii se fac dor” și vorbește despre început, schimbare. Este povestea mea și-a ta, și-a ta”, povestește Mădălina.

“Bucureștiul este o metaforă, în primul rând. Eu chiar am venit pân’ la București ca să îmi urmez visul și știu că sunt mulți care au plecat de acasă ca să-și găsească o ACASĂ a lor, un sens, un rost și un vis pe lume”, a mai spus Mădălina.

Deși nu a fost tocmai anul cel mai potrivit pentru artiști, creația nu se oprește

Anul 2020 nu a fost un an foarte prietenos cu artiștii, concertele și festivalurile, acestea fiind în mare parte amânate. Sau dacă nu au fost amânate, locațiile care găzduiau totuși evenimente aveau capacitate limitată, iar emoția muzicii live nu e la fel în online de nicio parte a monitorului.

Cu toate acestea, pauza i-a adus Mădălinei noi idei de piese și o nouă formulă.

“Vino pân’ la București anunță și un început din punct de vedere profesional. Tare mi-s mândră și fericită să vă spun despre colaborarea cu Alexei Turcan, unul dintre cei mai talentați oameni pe care mi-a fost dat să-i întâlnesc – și sunt sigură că oricine l-a cunoscut a simțit același lucru”.

“Am lucrat împreună la această piesă și a fost fix piesa din puzzle-ul Mădălina Pavăl care simțeam că îmi lipsește”, spune Mădălina.

“Mulțumesc echipei și îi rog pe toți oamenii aceștia talentați să aibă puțină răbdare. Trăim vremuri îngrozitoare pentru toată lumea, mai ales pentru noi, artiștii. Ne e dor de scenă, de cântat, de emoțiile de dinainte, de oameni. O să fie bine, trebuie doar să rămânem sănătoși și să ne vedem de visul nostru”, transmite Mădălina.

Despre colaborare povestește și Alexei Turcan: “Cântecul Mădălinei, “Vino pân’ la București” nu apare chiar așa, pe nepusă masă. Lucram împreună de ceva timp, însă din păcate vremurile ne-au împiedicat anul ăsta să arătăm lumii ce-am meșterit, dar mai este timp”.

“În plus, la focul acestei muzici nu punem paie, ci aducem stejar și fag, suntem optimiști că vor reveni concertele și va mai fi căldura de oferit”, spune Alexei.

“M-am “cunoscut” cu Mădălina de mai multe ori, la început am fost sfătuitor, după aceea producător, iar într-un final am să și cânt alături de ea. E o zonă stilistică pe care îmi place s-o explorez, o simt de când eram mic și, zic eu, mă exprim ușor muzical. Iar autenticitatea și modestia Mădălinei sunt greu de găsit astăzi la un artist. Lucrurile se vor arăta odată cu soarele, trebuie să avem răbdare”.

Până când muzica se va asculta din nou față în față cu artiștii, Mădălina mai pregătește o serie de surprize, pe care le va anunța în curând pe Facebook și pe Instagram.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Etichete: