Locuitorii acestei țări au fost „bombardați” din dronă cu plicuri cu droguri

Locuitorii acestei țări au fost

O dronă a aruncat sute de pungi de canabis joi după-amiază peste Piața Rabin din Tel Aviv, atrăgând zeci de oameni curioși, care s-au grăbit să ridice cât de multe pungi au putut transporta.

Pungile cu canabis au fost aruncate de grupul Telegram “drona verde”, care pledează pentru legalizarea canabisului în Israel, “free love” fiind sloganul grupului.

Înainte de a arunca canabisul peste Tel Aviv, grupul a publicat un mesaj pe Telegram prin care indica operațiunea planificată.

„Este timpul dragii mei frați. Este o pasăre? Este un avion? Nu, este drona verde, care distribuie canabis gratuit din cer … Bucurați-vă, iubiții mei frați. Acesta este fratele vostru pilot, care se va asigura că vom obține cu toții puțină dragoste gratuită „, afirma mesajul.

Conform mesajului, operațiunea face parte din lansarea unui nou sistem de livrare intitulat “ploaie de canabis”.

“Lansăm proiectul «ploaie de canabis», care va include o livrare săptămânală în diferite părți ale țării a 1 kg de canabis împărțit în pungi gratuite de 2 grame”, se menționează în mesaj.

ploaie-de-canabis-tel-aviv-israel

Acțiunea a fost inspirată de pandemie

În toată această idee trăsnită, se pare că un rol major l-a avut pandemia coronavirus. Întrucât a apărut amenințarea iminentă a carantinei și măsurilor de protecție împotriva răspândirii virusului, mințile din spatele operațiunii au explorat noi metode prin care să își îndeplinească misiunea.

Grupul a explicat că situația “necesită gândirea ieșită din tipar și venirea cu noi modalități de a aduce canabis consumatorilor”, iar acest lucru a dat naștere proiectului, relatează The Jerusalem Post.

“Dragostea gratuită” are totuși limite

La scurt timp după spectacolul din cer, poliția din Tel Aviv a anunțat că a arestat doi suspecți în vârstă de 30 de ani, care ar fi operat drona care a zburat peste Piața Rabin, împrăștiind pungile de canabis.

Deși gestul ar fi putut fi considerat chiar generos de către unii, potrivit poliției, distribuirea unei substanțe suspectate a fi periculoasă este ilegală. Suspecții care au fost arestați vor fi interogați și tratați în consecință.

Citește și:
Etichete: