iPhone 12 Pro, online: costă cât o mașină și poți opta pentru varianta din aur

iPhone 12 Pro, online: costă cât o mașină și poți opta pentru varianta din aur

În cazul în care aveai vreo întrebare despre designul și particularitățile iPhone 12 Pro, cei de la Caviar l-au scos la vânzare în câteva variante extravagante.

Mai sunt câteva luni până la lansarea iPhone 12, iar cei de la Apple tocmai au confirmat că în 2020 vom avea parte de o întârziere de câteva săptămâni din cauza pandemiei. Cu toate acestea, rușii de la Caviar s-au gândit că a sosit momentul să înceapă promovarea noului aparat.

Ca referință, Caviar este o companie rusească cu o vastă experiență când vine vorba de împachetarea în piele, aur, platină sau titan a unor terminale de top de pe piață. În acest fel, ajung să-ți vîndă un iPhone de 1000 de dolari cu 20.000 – 30.000 de dolari.

De această dată, este vorba de iPhone 12 Pro Victory Pure Gold, un terminal cu un nume pretențios placat cu aur de 18 carate care se va comercializa cu ”doar” 23.000 de dolari. Ilustrat în centrul imaginii de mai sus, gadgetul cu pricina va fi îmbrobodit cu flori de mușețel, o referință la floarea națională Rusiei.

Nu puteau lipsi din pachet câteva diamante pentru a amplifica impactul vizual al gadgetului. Este vorba de 8 diamante de 0,48 carate cu F/SI1. Pe laterale găsești gravat numele aparatului și numărul unic pentru a atrage atenția asupra faptului că face parte dintr-o serie limitată.

Dacă aurul ți se pare prea ostentativ, Caviar va produce și versiuni din titan sau fibră de carbon de iPhone 12 Pro. Acestea din urmă sunt semnificativ mai ”accesibile”, la doar 5060 de dolari. În mod previzibil, toate finisajele pot fi achiziționate atât pe iPhone 12 Pro, cât și iPhone 12 Pro Max.

Una peste alta, Caviar își propune să ofere, începând cu luna octombrie, o varietate semnificativă de finisaje pentru iPhone 12. În cazul în care ai idei mai crețe decât cele propuse de ei, le pot implementa fără niciun fel de probleme, pentru prețul corect.

apple iPhone 12

Citește și: