07 sept. 2020 | 19:15

iPhone 12, aproape de lansare: acestea sunt primele modele care vor debuta

ACTUALITATE
iPhone 12, aproape de lansare: acestea sunt primele modele care vor debuta

Apple urmează să lanseze patru noi telefoane: iPhone 12 cu ecrane OLED și diagonale de 5,4 inci, 6,1 inci și 6,7 inci. Evenimentul oficial n-a fost anunțat.

Zvonurile sugerează că iPhone 12 de 6,7 inci și cel de 6,1 inci vor fi dispozitive premium cu câte trei camere, în timp ce dispozitivul de 5,4 inci și celălalt model de 6,1 inci vor avea doar câte două camere. Din cauza întârzierilor în producție, se zvonește că Apple va avea multe lansări ‌iPhone‌ anul acesta. Sunt însă informații contradictorii cu privire la ordinea în care dispozitivele vor fi lansate.

Care ar fi ordinea lansării modelelor iPhone 12

DigiTimes a spus că cele două modele iPhone 12 de 6,1 inci ar putea fi lansate în octombrie, urmând ca modelele de 6,7 și 5,4 inci să fie lansate în noiembrie. Astfel, noua gamă ‌iPhone‌ poate ajunge în două etape, cu două modele de 6,1 inci în prima și alte două dispozitive de 6,7 și 5,4 inci în a dou.

Livrările de componente pentru modelele de 6,1 inci au început în iulie, iar cele pentru cele de 6,7 și 5,4 inci au început în a doua jumătate a lunii august. Bloomberg a raportat, de asemenea, că Apple va face diferit față de alți ani lansarea iPhone 12. Cu toate acestea, se așteaptă ca Apple să lanseze mai întâi dispozitivele mai accesibile de 5,4 și 6,1 inci, cu dispozitivele „Pro” mai scumpe de 6,1 inci și 6,7 inci mai aproape de sezonul cumpărăturilor de iarnă.

YouTuberul Jon Prosser susține că modelele ‌iPhone 12‌ vor fi prezentate la un eveniment care va avea loc în săptămâna cu 12 octombrie, iar modelele ‌iPhone 12‌ cu prețuri mai mici vor fi disponibile pentru precomandă la scurt timp după eveniment.

Prosser spune că modelele ‌iPhone 12‌ Pro nu vor fi disponibile până în noiembrie.

Indiferent de ordinea în care Apple își lansează gama ‌iPhone 12‌, un anunț oficial despre dispozitive ar putea fi aproape. Prosser consideră că un comunicat de presă pentru iPad și Apple Watch va fi lansat pe 8 septembrie. Însă jurnalistul Mark Gurman crede că probabil va fi un anunț al unui eveniment virtual ‌iPhone‌ și Apple Watch‌ în septembrie.