Familia regală britanică, subiect de satiră într-o nouă animație de pe HBO

Familia regală britanică, subiect de satiră într-o nouă animație de pe HBO
Sursa foto: HBO Max

HBO Max a comandat o nouă comedie animată a cărei acțiune se va concentra exclusiv pe ce se întâmplă în familia regală britanică.

Animația se va numi The Prince și va privi familia regală din perspectiva celui mai tânăr membru, prințul George, fiul ducelui și ducesei de Cambridge. Cei care vor interpreta vocile personajelor sunt aceștia:

  • Prințul George va fi interpretat de Gary Janetti, producătorull executiv al serialului
  • Orlando Bloom va fi vocea lui Prince Harry
  • Condola Rashad va fi vocea lui Meghan Markle
  • Lucy Punch va fi vocea lui Kate Middleton
  • Tom Hollander va interpreta atât vocea prințului Philip, cât și cea a prințului Charles
  • Alan Cumming va fi vocea majordomului prințului George, Owen
  • Frances De La Tour va interpreta vocea reginei Elisabeta
  • Iwan Rheon va fi vocea lui Prince William

Serialul va arăta

HBO face o comedie animată despre familia regală britanică

Vestea apariției unui nou serial vine în contextul în care prințul Harry și Meghan Markle au anunțat că renunță la statutul de membri seniori ai familiei regale a Marii Britanii.

Producătorul executiv, dar și vocea prințului George, este Gary Janetti, cunoscut în special pentru rolul său de producător al celebrului serial de animație, Family Guy.

„Sunt încântat să lucrez la HBO Max și să le aduc încă o serie despre o familie care se luptă fără milă pentru tron”, a spus acesta.

Janetti mai este cunoscut și pentru contul său de Instagram, pe care postează tot felul de glume despre familia regală britanică. Cele mai multe îl au în prim plan tot pe prințul George.

„Suntem atât de încântați să aducem la HBO Max lumea pe care Gary a creat-o pe Instagram, unde telespectatorii noștri pot descoperi ceea ce fanii săi de pe Instagram știu deja – că George poate fi hilar, șocant și surprinzător de dulce”, a spus Sarah Aubrey, head of original content HBO Max.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Sursa: variety