Google transformă automat paginile web în videoclipuri, în caz că ai vrea așa ceva

Google transformă automat paginile web în videoclipuri, în caz că ai vrea așa ceva

Dacă ai o pagină web cu produse și vrei să creezi un videoclip la îndemână pentru a le arăta clienților toate informațiile, dar nu ai bugetul necesar să faci asta, te ajută Google – gratis.

Pentru a aduce o soluție în acest sens, echipa AI de la Google lucrează la o tehnologie viitoare care să poată converti automat paginile web în videoclipuri de prezentare.

Promovare video direct de la Google

Instrumentul URL2Video de la Google te ajută să-ți convertești site-ul într-un videoclip scurt, iar tu trebuie doar sa specifici ce durată vrei să aibă și ce raport de aspect.

Instrumentul încearcă să mențină limbajul de proiectare al paginii sursă și folosește elementele sale, cum ar fi textul, imaginile și clipurile, pentru a crea un videoclip nou.

Pentru a instrui modelul, compania a intervievat designeri pentru a determina aspecte importante ale unei pagini web derivate din euristică.

Pe baza acestor parametri, instrumentul analizează o pagină și clasifică elementele cheie. Apoi, pe baza condițiilor furnizate de utilizatori, selectează elemente de top, cum ar fi anteturi și imagini, pentru a produce un videoclip.

Odată ce videoclipul a fost generat, poți schimba culorile și stilul pentru a reconstrui videoclipul în funcție de nevoile tale. Poți vedea mai jos un exemplu al instrumentului utilizat pentru a crea un videoclip pentru Căutarea Google.

google video webpage

Curios este că Google nu este singura companie care lucrează la acest lucru, deși probabil de alții nu am auzit atât de des. Baidu a construit și a lansat un AI cu capacitate limitată, care poate genera videoclipuri de știri cu voce folosind o singură adresă URL.

În viitor, echipa AI de la Google dorește să adauge posibilitatea de a adăuga materiale audio și voce în timpul procesului de editare.

Poți citi mai multe despre detaliile tehnice ale instrumentului dezvoltat de Google în această lucrare.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: