Google Maps te ajută să eviți zonele aglomerate și să păstrezi distanța față de alții

Google Maps te ajută să eviți zonele aglomerate și să păstrezi distanța față de alții

Călătoriile în timpul pandemiei au fost un subiect aproape tabu, sau cel puțin problematice. Până și micile drumuri în interiorul unui oraș pot implica riscuri la care nu vrei să te expui, cum ar fi zonele aglomerate în mijloacele de transport în comun sau traficul.

Google Maps a introdus noi funcții pentru a ajuta utilizatorii să rămână în siguranță în mijlocul pandemiei de coronavirus, inclusiv o extindere a informațiilor sale privind starea de aglomerație a traficului.

Vezi în timp real cât de aglomerat este orașul

Datele de aglomerare arată starea în timp real a liniilor de transport în timp ce utilizatorii caută indicații de orientare.

Informațiile sunt obținute din surse multiple și se bazează pe feedback-ul din aplicație al utilizatorilor. Înainte de asta, Google Maps arăta doar datele pentru stații, dar acestea au fost extinse acum la autobuze, trenuri și metrou.

Evitarea aglomerației de sărbători a fost cu siguranță o dorință comună în această perioadă a anului, iar anul acesta ai un instrument necesar pentru a face acest lucru mai ușor pentru toată lumea.

Dacă trebuie să folosești transportul în comun, Google Maps poate ajuta cu privire la distanța socială, oferind informații live despre aglomerații.

La nivel global, în aplicație vor începe să apară informații despre cât de aglomerată este linia de autobuz, tren sau metrou. Această funcționalitate va fi disponibilă atât pe Android, cât și pe dispozitivele iOS.

În septembrie, Google Maps a lansat o funcție specială pentru Covid-19 care poate arăta rata cazurilor în diferite zone, astfel încât utilizatorii să poată lua decizii în cunoștință de cauză despre călătorii.

În cazul utilizatorilor din câteva piețe selectate, Google Maps oferă acum și date despre starea comenzilor livrate, dacă utilizatorii au făcut rezervări sau comenzi prin intermediul Google Maps.

Astfel, utilizatorii din Statele Unite, Canada, Germania, Australia, Brazilia și India pot vedea timpii de așteptare și taxele de livrare estimate și pot chiar să opteze pentru a comanda din nou produsele preferate, direct din aplicație.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: