Google face schimbarea: cum arată de acum cel mai popular serviciu

Google face schimbarea: cum arată de acum cel mai popular serviciu

În unele cazuri, Google se mișcă mai repede decât alte companii. Dar sunt și momente când întârzie cu diverse schimbări. Acum mai recuperează la un capitol.

Google a împins opțiunea dark mode destul de mult, dar nu și pe toate produsele sale. YouTube, Gmail sunt deja actualizate. Acum, vine cu o veste bună pentru cei care se bazează puternic pe Search. Aplicația primește temă întunecată atât pe Android, cât și pe iOS.

Search cu dark mode e activă pe Android 10, prima versiune cu suport, și iOS 12 și iOS 13. „Standard, aplicația Google reflectă setarea sistemului pe Android 10 și iOS 13. Dacă ai setat pentru mod întunecat, atunci aplicația va fi în mod întunecat”, a explicat Google pe Twitter.

Aplicația Search este, în esență, motorul de căutare, dar cu diverse opțiuni de curatoriere pentru subiecte de interes. Cel mai probabil cunoști serviciul prin bara de căutare pe care o ai preinstalată pe diverse telefoane cu Android.

De ce e atât de important modul întunecat, la Google și nu numai

google search dark mode

Partea proastă pentru Google că sunt mai puțini utilizatori pe Android 10 decât pe versiunile precedente. Totuși, dacă ai ultima versiune de Android sau iOS, avantajul dark mode se vede cel mai bine pe panourile OLED.

Altfel, ajută și dacă tu îți setezi sistemul pe dark mode și ai diverse aplicații pe care le folosești cu temă întunecată. Trecerea între ele ar trebui să fie mai puțin brutală (cum se întâmplă în prezent când treci de la aplicații cu fundal negru la cele cu fundal alb).

Facebook mai are de recuperat cu dark mode pentru aplicație. Pe desktop deja a făcut pasul. Instagram e actualizată, Messenger la fel și asemenea și WhatsApp.

Citește și:
Etichete: