Filmul secret de la Marvel care pune femeile în centrul atenției va fi regizat de Olivia Wilde

Filmul secret de la Marvel care pune femeile în centrul atenției va fi regizat de Olivia Wilde

Sony Pictures nu își dezvoltă doar universul de personaje Marvel, ci începe să introducă și personaje feminine în centrul său. De curând, Sony a obținut o colaborare cu una dintre cele mai căutate femei regizor de la Hollywood.

Se pare că Olivia Wilde a încheiat o înțelegere de a dezvolta și regiza un proiect secret de film Marvel, care urmează să aibă drept personaj principal o eroină. Deși încă nu este confirmat, se așteaptă ca povestea să se concentreze asupra Femeii-Păianjen.

Filmul va fi scris de Katie Silberman. Amy Pascal va fi producător, iar Rachel O’Connor va fi producător executiv. Wilde, Silberman și Pascal au deja legături puternice, întrucât cele trei lucrează la un film de Crăciun, pentru Universal, pe care speră să-l facă înainte de acesta.

Personajul Femeii-Păianjen a fost alter ego-ul mai multor personaje din cronologia Spider-Man de-a lungul anilor. Gwen Stacy, Mary Jane Watson și Jessica Drew au fost primele care au purtat costumul la sfârșitul anilor ’70. Deoarece în prezent conceptul este complet reorganizat de Wilde, nu se cunoaște direcția în care va merge povestea. Sony a refuzat să facă declarații în această privință.

Proiectul la care va lucra Wilde marchează al doilea film bazat pe un personaj feminin în universul Marvel al Sony, după ce S.J. Clarkson a fost desemnată să regizeze un film Madame Webb.

Sony dezvoltă de asemenea filme Black Cat și Silver Sable în încercarea de a diversificare a universului Marvel.

Succesul apare în rândul mai multor nume celebre

În întreaga industrie, din ce în ce mai multe producătoare de film câștigă șansa de a regiza filme după benzi desenate. Nia DaCosta va aduce pe ecrane noul Captain Marvel II și alături de Wilde și Clarkson, le urmează pe Patty Jenkins, Cathy Yan și Chloe Zhao.

Ultimul an și jumătate a fost plin de provocări pentru Olivia Wilde. După ce și-a petrecut ultimul deceniu în topul listei cu cei mai buni actori, Wilde a hotărât să facă o schimbare și să regizeze Booksmart.

Filmul a fost unul dintre cele mai bune de anul trecut și i-a adus lui Katie Silberman o nominalizare WGA pentru cel mai bun și original scenariu.

Wilde s-a implicat și în realizarea thriller-ului psihologic, Don’t Worry Darling, cu Florence Pugh, Chris Pine, Shia LaBeouf și Dakota Johnson. După un război acerb al studiourilor de filmare, licitația a fost câștigată anul trecut de către New Line, care anunță începerea filmărilor în toamna anului acesta.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Etichete: