Elon Musk a devenit artist muzical: cum sună prima sa piesă, Don`t Doubt ur Vibe

Elon Musk a devenit artist muzical: cum sună prima sa piesă, Don`t Doubt ur Vibe

Elon Musk este unul dintre cei mai populari directori de companii la nivel global. Pe lângă faptul că a fondat Tesla și PayPal, este responsabil de Space X și alte câteva companii. Pentru că a avut o pauză, a lansat prima sa piesă.

Elon Musk este dificil de ignorat. CEO-ul Tesla are o putere financiară semnificativă și nu se ferește să facă valuri în presă sau să se arunce la unele acțiuni care devin virale, cum s-a întâmplat când a fumat marijuana la podcastul lui Joe Rogan. Una peste alta, este deschis la experiențe noi, iar cea mai nouă confirmare în acest sens o putem vedea odată cu lansarea primei sale melodii.

Recent publicată pe SoundCloud, piesa este puțin probabil să anunțe transformarea lui Elon Musk într-un nou Timbaland sau Billie Eilish, dar dacă tot a avut finanțarea pentru a-și crea un studio, era păcat să nu se arunce la acest gest. Aceasta este intitulată Don`t Doubt ur Vibe și e de tip EDM.

Elon Musk este foarte mândru de creația sa, lâudându-se pe Twitter cu faptul că versurile sunt scrise și interpretate de el, dincolo de partea de producție. În urmă cu câteva zile, a publicat și un teaser pentru noua piesă pe Twitter, prin intermediul câtorva fotografii pe care le poți vedea mai jos. Având în vedere imaginile, se pare că investiția din spatele acestui ”hit” nu a fost una foarte mică.

Una peste alta însă, dacă tot trece printr-o perioadă foarte bună, era păcat să nu-și dedice timp unei pasiuni. Acțiunile la Tesla au crescut foarte mult în ultima perioadă, SUV-ul Model Y va ajunge la cumpărători mai repede decât se estima inițial, iar SpaceX are mari șanse să trimită astronauți în spațiu, în viitorul apropiat. În final, calitatea piesei este subiectivă, dar este puțin probabil să ajungă în top Billboard.

Citește și: