După visul american din Miami Bici, o să vezi „visul corporatist” în Teambuilding

După visul american din Miami Bici, o să vezi

Miami Bici a fost un succes în cinematografe și a intrat, între timp, și pe Netflix. Dacă acolo ți se vorbea despre visul american, oamenii care l-au făcut au un nou proiect care se referă, de această dată, la visul corporatist. Se numește Teambulding, iar filmările încep în toamnă. Hai să afli despre ce e vorba.

După succesul avut cu Miami Bici, Matei Dima – cunoscut drept Bromania – pregătește un nou film. E vorba despre o comedie despre viața de corporatist care se va numi Teambuilding. La noua producție vor lucra și Cosmin Nedelcu – Micutzu – care are rol principal, dar și scenaristul Alex Coteț, care face trecerea spre regie.

E vorba, după cum spun producătorii, despre viața de șef și angajat, despre problemele oricărei firme, mici sau mari, de la noi.

După Miami Bici urmează Teambuilding

Miami Bici a fost cel mai vizionat film românesc din ultimii 26 de ani după primul weekend de la lansarea în cinematografe. Din 2 aprilie e de găsit și pe Netflix.

Într-unul dintre rolurile principale îl vei regăsi tot pe Matei Dima.

„Teambulding este adaptarea unui gen de comedie cu care m-am identificat în filmele americane fix în perioada când îmi formam simțul umorului. Este un pas riscant, dar necesar pentru dezvoltarea pieței românești. Tot ce știu acum este că îmi place foarte mult povestea și că sunt foarte entuziasmat să petrec următoarele luni lucrând cu doi dintre oamenii care mă fac să râd cel mai tare în viața reală. Sperăm să facem același lucru și în viața imaginată de noi în Teambuilding, așa că rămâneți aproape pentru mai multe detalii în următoarea perioadă și follow Viva la Vidra pe Instagram pentru ultimele știri”, spune Matei Dima.

Regia va fi semnată de același om care a scris și Miami Bici – adică Alex Coteț.

„Matei și Cosmin m-au motivat să fac un pas pe care îl tot amân de câțiva ani de zile: regie de lungmetraj. Probabil l-aș mai fi amânat încă 10 ani de acum încolo, însă experiența „Miami Bici” mi-a arătat că furtuna perfectă nu există. Trebuie să o creezi. Iar acum mă simt mai pregătit decât aș fi fost în urmă cu doi ani, chiar dacă este greu pentru cineva venit din publicitate, unde mereu decide altcineva pentru tine ce e bine și ce nu e bine în ceea ce faci. Acum, responsabilitatea e doar pe umerii noștri. De aceea mă bucur că Matei și Cosmin au încredere în mine pentru acest proiect și abia aștept să fac oamenii, din nou, să râdă”, spune el.

Despre ce e vorba în Teambuilding

Rolurile principale în această producție le revin lui Matei și lui Micutzu (Cosmin Nedelcu).

„E primul film în care voi avea un rol principal și din start e o onoare, iar asta nu s-a întâmplat pentru că voi fi și eu producător asociat. E o combinație de zile mari, sunt alături de un om teribil de amuzant și teribil, Matei Dima, căruia îi și datorez deschiderea mea față de pasul acesta important din cariera mea. Sub bagheta ilustrului Alex Coteț, om la fel de teribil, care și scrie, dar și regizează această capodoperă comică, mă simt în totală siguranță, dovada fiind nenumăratele clipuri virale construite sub atenta sa supraveghere și viziune. Vă garantez că va fi amuzant”, spune comediantul Cosmin Nedelcu.

„Teambuilding” va fi o ficțiune inspirată din zeci de adevăruri, experiențe trăite pe propria piele sau auzite de-a lungul anilor de la prieteni, cu situații pe cât de absurde, pe atât de reale și cu care foarte mulți oameni vor rezona. De la dorința arzătoare de a fi șef, la nepotism, imcompetență, evaziune fiscală sau situații absurde, toate sunt subiecte care vor fi tratate cu mult umor în „Teambuilding”, spune Alex Coteț.

„Teambuilding” se va filma anul acesta în toamnă, iar casa de producție care îl semnează este Viva la Vidra (deținută de Matei Dima și Ștefan Lucian). Alex Coteț este regizor și scenarist, producător general este Alexandra Hash, iar în rolurile principale sunt distribuiți Micutzu și Matei Dima