Digi | RCS-RDS, anunț pentru toți utilizatorii care vor să se bucure de primăvară. Ce iei la doar câțiva lei acum

Digi | RCS-RDS, anunț pentru toți utilizatorii care vor să se bucure de primăvară. Ce iei la doar câțiva lei acum

Digi | RCS-RDS a venit cu un anunț pentru toți utilizatorii. E vorba de oferte extrem de tentante la început de primăvară.

Digi | RCS-RDS a dat startul la oferte de primăvară. E vorba de o campanie de oferte care se desfășoară până pe 31 martie și de care poți profita și tu acum. Practic, tot ce trebuie să faci, potrivit operatorului, trebuie să vii cu numărul tău în rețeaua Digi Mobil.

Astfel, beneficiezi de telefoane la zero lei avans și rate, fără dobândă. Abonamentul Optim Nelimitat, de asemenea, vine la un preț special – doar 3 euro pe lună.

Digi | RCS-RDS, ofertă de primăvară

Digi insistă că, dacă optezi pentru abonamentul Optim Nelimitat, cu doar 3 euro pe lună primești convorbiri nelimitate în toate reţelele naţionale, fixe şi mobile și ai, de asemenea, convorbiri internaţionale în principalele reţele fixe din UE, SUA, Canada şi China.

În plus, primești 3000 de minute convorbiri internaţionale în principalele reţele mobile din SUA, Canada, China şi UE și net nelimitat în rețeaua 4G.

Cât despre oferta la telefoane, pe care o găsești AICI, ai achiziție în 24 de rate, valabilă la portarea în rețeaua Digi Mobil. Criteriile pentru a accesa un credit sunt următoarele:

  • varsta intre 18 si 70 de ani, respectiv intre 25 si 55 ani pentru navigatori – cu exceptia navigatorilor brevetati pentru care varsta maxima este de 60 de ani (varsta pana la care creditul trebuie sa fie rambursat in intregime).
  • minim 12 luni vechime totala in munca din care minim 3 luni vechime la actualul angajator
  • venit minim de 450 lei

Compania are și câteva precizări: oferta e valabilă până pe 31 martie 2020, cu posibilitatea de prelungire pentru clienţii care se portează din altă reţea la un abonament Digi Mobil, disponibilă în magazinele Digi în limita stocurilor. De asemenea, telefoanele se contractează pe 24 de luni cu abonamentul Digi Mobil Optim, cu plata integrală sau în 24 de rate fără dobândă și cu avans zero.

Citește și: