De ce acest telefon Xiaomi ți-ar putea înlocui laptopul în 80% din timp

De ce acest telefon Xiaomi ți-ar putea înlocui laptopul în 80% din timp

Xiaomi e unul dintre producătorii care încearcă să aibă succes cu telefoane de gaming. Cel mai nou, denumit Black Shark 3, ar fi prezentat curând. Până atunci avem câteva detalii neoficiale despre el.

Xiaomi Black Shark 3 e gândit ca un telefon de gaming. Ar urma să fie prezentat pe 3 martie. Până atunci știm precis că va avea încărcare rapidă, pe fir, la 65 de wați. Ar avea o baterie de 4.760 mAh. Telefonul va beneficia de modem 5G și va beneficia de-o serie de accesorii. Pentru astfel de accesorii, Xiaomi Black Shark 3 ar avea un conector magnetic ca să facă atașarea mai simplă ca niciodată.

Design nou pentru camerele foto pe Xiaomi Black Shark 3

black shark 3 xiaomi telefon gaming

Poza de mai sus ar fi cu camerele de pe Xiaomi Black Shark 3. Spre deosebire de modelele precedente, compania s-a chinuit mai mult la design acum. Nu ajută cu nimic tipul acesta de distribuire, dar măcar e o abordare diferită.

Ca specificații, Xiaomi Black Shark 3 ar fi disponibil în două versiuni: 12 și 16 GB memorie RAM. Procesorul ar fi Qualcomm Snapdragon 865 și ecranul de 6,4 inci cu rată de refresh 90 Hz și 240 Hz refresh în punctul de atingere.

Telefonul e gândit pentru gaming, dar poate deveni și un înlocuitor bun pentru laptop. Cel puțin dacă vrei un ecran bun, baterie mare, încărcare foarte rapidă și suficiente camere foto (ceea ce pe un laptop oricum n-ai, dar ideea aici e despre performanță). Ce i-ar mai trebui telefonului ar fi o integrare cu un monitor, cum a făcut Samsung cu DeX.

Ca specificații, Xiaomi Black Shark 3 e remarcabil prin încărcarea rapidă. La ecran și, eventual, baterie stă mai prost decât Samsung S20 Ultra sau e aproximativ la același nivel. Diferența ar putea-o face accesoriile și, eventual, prețul mai mic. Mai e și diferența pentru viteza de încărcare. Samsung S20 Ultra, de exemplu, e la 45 de wați.

Sursa: GSMArena