13 oct. 2020 | 17:47

VIDEO Noi imagini cu primul model electric Dacia Spring: ce se observă în clipuri

ACTUALITATE
VIDEO Noi imagini cu primul model electric Dacia Spring: ce se observă în clipuri

Dacia Spring e primul model electric al constructorului de la Mioveni și mai sunt doar câteva zile până la prezentarea oficială. Între timp, pe internet au fost urcate noi imagini cu autoturismul, imagini în care se observă detalii surpriză.

Dacia Spring e primul model electric al producătorului auto român și e așteptat de multă vreme. Specialiștii susțin că Dacia poate sparge piața cu acest model, dar totul depinde de prețul pe care-l va avea. Dacă va fi cel mai ieftin SUV electric din Europa, așa cum se speculează, atunci constructorul poate da lovitura.

Noua Dacia Spring va fi prezentată în premieră pe 15 octombrie la Paris. E vorba de un eveniment special, în care Renault își va prezenta mai multe modele electrice și hibrid pe care le va scoate pe piață în următorii ani.

Noi imagini cu primul model electric Dacia Spring

Cu doar două zile înainte de evenimentul de la Paris, Renault insistă pe modelele electrice pe care le va prezenta în premieră. Unul dintre videourile-teaser se referă fix la Dacia Spring, primul model electric al constructorului de la Mioveni.

După cum vezi, clipul nu arată mare lucru. Dar poți observa un detaliu inedit, care te duce cu gândul fix la noile generații de Logan, Sandero și Stepway: adică acea formă luminoasă în formă de Y, prezentă la cele trei noi modele care urmează să apară pe piață în 2021.

Cât despre Dacia Spring, vei afla toate specificațiile la evenimentul din 15 octombrie, care poate fi urmărit AICI.

Dacia Spring rabla germania

Renault a descris modelul Spring ca fiind „mașina electrică accesibilă tuturor, care întruchipează noua revoluție Dacia”. Modelul seamănă izbitor de tare cu Renault K-ZE, adică modelul electric pe care francezii îl vând pe piața din China. De altfel, Renault a dat indicii că acel model ar putea fi adus și-n Europa, dar sub marca Dacia. Și o va face cel mai devreme în 2021.

Dacia Spring e un model compact de oraș, un segment mini cu cinci uși și patru locuri,cu un motor 100% electric. Autonomia va fi undeva la 200 de kilometri.