Cum va arăta iPhone 12: cele mai impresionante imagini de până acum

iPhone 12 este unul dintre cele mai așteptate telefoane ale anului 2020 și toată lumea e curioasă cum va arăta și ce specificații va avea.

Înainte de lansarea oricărui telefon, toată lumea se înghesuie să-și dea cu părerea despre ce ar urma să facă producătorul. Totuși, există și zvonuri ceva mai apropiate de realiteate, obținute de la surse de încredere, care ne ajută să ne facem o idee mai bună despre cum va arăta, de fapt, dispozitivul.

De aceste zvonuri și scurgeri de informații s-au folosit și cei de la ConceptsiPhone, care au creat cel mai detaliat concept de până acum pentru noul iPhone 12, care se va lansa în 2020. Îl poți vedea în toată splendoarea lui aici:

Evident, aceste imagini nu sunt unele oficiale și ar putea să existe diferențe între ce vedem aici și telefonul care va apărea în 2020.

Ce specificații ar putea avea noul iPhone 12 de la Apple

În randările lor, cei de la ConceptsiPhone s-au folosit de tot ceea ce se presupune până acum despre următorul telefon Apple. Majoritatea informațiilor vin de la analistul Ming-Chi Kuo.

Printre acestea se numără:

  • un ecran de 5.8 inch OLED Retina Display și un ecran de 6.1 inch Super Retina OLED pentru versiunea Pro
  • un nou sistem alcătuit din camere: 8K, 120FPS și camere care funcționează cu laser
  • cameră frontală ascunsă de 13MP
  • Apple 5nm A14 Bionic Chip
  • iOS 14
  • USB type-C
  • Projection mode

Cei de la ConceptsiPhone oferă și informații legate de prețul noului iPhone 12. Potrivit acestora, noul telefon Apple ar urma să coste 999 de dolari. Nu e clar dacă este vorba despre versiunea Pro sau nu.

Cel mai probabil, Apple va prezenta iPhone 12 în prima jumătate a lunii septembrie 2020. Abia atunci vom știi cu adevărat cum a arăta și ce specificații va avea noul telefon al companiei și dacă are sens sau nu să-l cumpărăm.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Sursa: bgr