Cum să ai activitățile tale preferate pe un telefon premium, cum e HUAWEI Mate 40 Pro

Cum să ai activitățile tale preferate pe un telefon premium, cum e HUAWEI Mate 40 Pro

Toamna a venit cu un anunț spectaculos: HUAWEI Mate 40 Pro. Are camere foto excelente, are Android și dacă iei în calcul să-ți iei un telefon nou ar trebui să-l pui pe lista scurtă. Uite și câteva avantaje acum, din punct de vedere al aplicațiilor.

HUAWEI Mate 40 Pro continuă o serie de succes pentru companie. Oferă poate cea mai bună cameră ultrawide de pe piață, un ecran curbat cu rată de refresh la 90 Hz, dar și autentificare facială eficientă. Din punct de vedere al opțiunilor biometrice, e telefonul cu Android care stă cel mai bine.

Sistemul de camere cu care este echipat Mate 40 a fost proiectat împreună cu Leica pentru a oferi cea mai bună cameră posibilă și se bucură de inovații ale obiectivului cu unghi ultra larg, cameră principală puternică de înaltă definiție și teleobiectiv impresionant. Dispune, totodată, de-o cameră cinematică dublă și cameră dublă Ultra Wide, așa că ai toată libertatea și performanța pentru a surprinde videoclipuri și imagini wide angle atât cu camera frontală, cât și cu cea din spate.

Merită menționat și că pe camera cinematică dublă ai un raport de filmare 3:2. Astfel, filmarea de înaltă calitate este mai ușoară ca niciodată cu Steady Shot, în timp ce HDR XD Fusion asigură o expunere echilibrată, chiar și atunci când contrastul iluminării este extrem. O altă funcție inovatoare este Tracking Shot, iar Story Creator permite efecte cinematice adevărate. Muzica de fundal, filtrele și efectele pot fi adăugate cu ușurință

Pe partea de aplicații situația devine și mai interesantă. HUAWEI Mate 40 Pro rulează pe-o versiune custom de Android, cu interfața EMUI, și ai acces la magazinul   AppGallery unde sunt deja peste 1.000 de aplicații românești și zeci de mii de aplicații internaționale.Conține și aplicații importante din zona de știri și divertisment, precum Cinemagia, Știrile PROTV, Digi24, Biziday, AntenaPlay, Orange TV Go, Telekom TV sau Digi Online.

Magazinul vine cu securitate și protecție completă, inclusiv cu verificarea numelui real al dezvoltatorului și procesul de revizuire în patru pași pentru operarea securizată a aplicației.

Printre cele mai noi aplicații care s-au alăturat AppGallery se numără Platforma Beez, Yoxo by Orange, Underline, Jerry’s Pizza, Food Panda, MyEnel, MyElectrica, MyEdenred, NeoBT, EuropaFM, Bolt, Raiffeisen Smart Mobile, MyBRD și George România.

În contextul din 2020 probabil că ai stat mai mult pe-acasă și ai observat că ai vrea să faci unele modificări. Tocmai de aceea e bine să știi că poți avea, din AppGallery, aplicația Dedeman prin care poți comanda în siguranță produse pentru casă și grădină sau poți afla mai multe detalii despre produsele favorite.

Ai acces în fiecare lună la noutăți despre produsele și sutele de promoții din catalogul Dedeman. Totodată, ai acces permanent la date precum: istoricul comenzilor, date de livrare și facturare, liste personalizate cu produse favorite și multe altele.

Și ca să te menții în formă, înainte de perioada sărbătorilor sau după, ai acces la aplicația 7card. Sunt peste 500 de centre de relax & sport din țară de care poți beneficia și ai acces la o gamă largă de activități precum: dansuri, înot, yoga, pilates, escaladă, aerobic, fitness, cross training, TRX, +alte zeci de activități.

De asemenea, direct din aplicație, îți poți gestiona cu ușurință contul de utilizator, verifica valabilitatea abonamentului și face plata facturilor. Primești, totodată, notificări despre discounturi în rețeaua de centre de relax & sport 7card. Acum ai acces și la 7card@Home, cel mai mare hub online de conținut de relax & sport, disponibil abonaților activi 7card cu LIVE-uri și o colecție online de peste 130 de materiale video.

Dacă ai un telefon HUAWEI, rămâi la curent cu tot ce-i nou în AppGallery, de la aplicații românești la sute de mii de produse digitale din alte țări. Poți urmări noutățile atât pe site-ul dedicat, cât și pe pagina de Facebook ca să afli rapid despre aplicații noi, concursuri, dar și tips & tricks despre aplicații.

Citește și:
Etichete: