Cum poți să câștigi mai mulți bani la Glovo când livrezi produse

Cum poți să câștigi mai mulți bani la Glovo când livrezi produse

Glovo, un serviciu de livrat diverse – de la mâncare la acte și cumpărături de la Mega Image – susține că are circa 10.000 de curieri în România. În ceea ce privește banii, există un sistem de bonusuri. Dacă te gândești să faci asta, nu strică să ții cont de ele.

Serviciile Glovo sunt disponibile în 10 orașe mari din România. Compania susține că oferă bonusuri pentru performanțele curierilor săi din București, Cluj, Timișoara, Iași, Brașov, Craiova, Constanța, Sibiu, Arad și Ploiești.

Ca la majoritatea serviciilor de tipul acesta, de la livrat la transport (Uber, Bolt etc.), programul flexibil poate fi un avantaj destul de mare. În cazul Glovo, curierii au patru tipuri diferite de beneficii financiare.

Cum poți câștiga bani la Glovo prin bonusuri

Dat fiind că vremea nu-i mereu cea mai bună, există bonus pentru lucrul în condiții meteo nefavorabile. Câștigul poate fi cu peste 20% mai mare pentru livrările efectuate pe ploaie, ninsoare și în alte condiții neprielnice.

Apoi, există bonus de performanță săptămânală. Cumva evident, cu cât muncești mai mult, cu atât vei câștiga mai mult. Ai peste 12% dacă ai între 20 și 80 de comenzi pe săptămână și peste 15% dacă depășești 80 de comenzi.

Există și bonus de recomandare a unui alt curier Glovo. Pentru curierii care recomandă serviciul mai departe, compania oferă un bonus de 300 de lei după primele 50 de comenzi efectuate de persoana recomandată. Acest beneficiu se aplică exclusiv livratorilor cu mașina.

În fine, există și un bonus pentru diverse campanii ocazionale. Aici compania n-a dat nicio cifră, pentru că, cel mai probabil, e dependent bonusul de campanie.

În funcție de cum îți dorești să faci bani în București sau în alte câteva orașe mari din România există câteva opțiuni. Glovo sau Uber Eats (și Uber, dacă ai mașină) sunt cele mai populare. Mai există și câștiguri din serviciile de trotinete electrice, pentru că acelea pot fi încărcate. Asta înseamnă că tu le aduni și le încarci.

Citește și:
Etichete: