Cum folosești cea mai nouă opțiune de la Facebook și cu ce te ajută

Cum folosești cea mai nouă opțiune de la Facebook și cu ce te ajută

Probabil ai observat deja că Facebook a introdus o nouă funcție – denumită Avatar. Și, evident, că te-ai lovit deja de postări pe această temă de la oamenii din listă. Dacă te încântă, iată cum poți face și tu la fel.

Facebook a lansat funcția Avatar, una de care sigur te-ai lovit în timeline-ul tău în ultimele zile. Fie pentru că ai citit despre ea, fie pentru că ai văzut la prietenii tău. Ei bine, da, e o funcție pe care o poți folosi de acum dacă vrei să-ți creezi propriul avatar.

Cu alte cuvinte, un personaj animat, care să te reprezinte cât mai veridic. Iată cum funcționează și ce trebuie să știi.

Cum folosești Avatar, cea mai nouă opțiune de la Facebook

Așa cum spunea, îți poți crea propriul avatar de desene animate, practic o versiune virtuală a ta pe care o poți folosi la comentarii, reacții și pe Messenger. Pașii sunt foarte simpli:

Pasul 1 – Intri în aplicația Facebook, mergi în colțul ecranului, în partea de jos sau în partea de sus (în funcție de versiunea aplicației de Facebook instalată), și tastezi “Vezi mai multe”/ “See More”

Pasul 2 – Vei vedea că ți se afișează opțiunea “Avatar”/ “Avatars”.

De aici încolo, e mai simplu ca niciodată:

Pasul 3 – Apeși “Următorul”/”Next” pentru a începe să-ți personalizezi avatarul și poți alege, pentru început, nuanța pielii. Te joci apoi cu mai multe opțiuni, printre care tipul de coafură. Ai, de asemenea, următoarele opțiuni: culoarea părului, forma feței, forma ochilor, culoarea ochilor, forma corpului, îmbrăcăminte

Imediat ce ești mulțumit de propriul tău avatar, așa cum ți l-ai personalizat, poți comenta, reacționa și folosi la profilul la Messenger. Poți chiar să-l setezi ca imagine de profil temporară.

Facebook a tot căutat, în această perioadă, să-și îmbunătățească serviciile și să țină pasul cu ritmul alert în care lumea a descoperit noi tehnologii, odată cu statul acasă. Între altele, a încercat să copieze chiar și Zoom, una dintre aplicațiile aflate la mare căutare în această perioadă și a făcut și o serie de achiziții. 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: