Cum arată cel mai ieftin model de Dacia pe care îl poti cumpăra acum. Programul Rabla îți poate ieftini mult mașina

Cum arată cel mai ieftin model de Dacia pe care îl poti cumpăra acum. Programul Rabla îți poate ieftini mult mașina

Dacia e o marcă ieftină și mulți spun că-și face foarte bine treaba. Dacă te-a afectat criza, dar tot vrei să-ți iei o mașină ieftină, atunci marca autohtonă e ceea ce cauți. Iar programul Rabla vine la fix.

Dacia e una dintre cele mai ieftine mașini pe care ți le poți cumpăra la ora actuală în România. Și mulți susțin că e fix ce-ți trebuie pentru drumurile patriei. Dacă situația economică actuală te-a afectat, dar ești totuși hotărât să-ți iei o mașină nouă, atunci ar fi bine să arunci o privire peste ce-ți oferă constructorul autohton.

Cel mai ieftin model Dacia de cumpărat acum

Cel mai ieftin model este modelul Logan Acces SCe 73. Prețul e unul mic și-l poți duce și mai jos dacă iei prin programul Rabla. Modelul are cam tot ce-i trebuie: faruri de zi cu LED, funcție Start&Stop, ABS și EBD (repartiție electronică de frânare), dar și AFU (asistare la frânare de urgență).

Ce Dacia ieftină îți iei prin programul Rabla

Tot un model ieftin de la Dacia este și LoganSeria Limitată Plus SCe 73, care vine în plus cu aer condiţionat cu reglare manuală, proiectoare de ceaţă, închidere centralizată cu telecomandă pe cheie și iluminare portbagaj. De asemenea, un alt model ieftin este și Sandero Stepway Ambiance SCe 73. La acest model echipamentele incluse sunt:

  • Aer condiționat cu reglare manuală
  • Computer de bord
  • Proiectoare de ceață
  • Flex wheel 16 inci

Toate prețurile acestor modele le găsești AICI. Și, dacă te hotărăști la un model, atunci ar fi bine să știi că mașina îți este adusă direct acasă, din moment ce constructorul a anunțat că face livrări direct la domiciliu la comenzile online în această periodă.

Pe de altă parte, cel mai scump model de la Dacia este Duster Connected by Orange Blue dCi 115, cu tracțiune integrală. Prețul mașinii este de 17.750 de euro (TVA inclus). Echipamentele incluse sunt și ele pe măsura prețului: o cameră multi-view, avertizor al unghiului mort, keyless entry și Media Nav.

Important de spus că poți beneficia și de programul Rabla. Pentru anul acesta, se anunța un buget ce ajunge pentru 60.000 de beneficiari. Valoarea primei de casare rămâne la 6.500 de lei (1.350 de euro), dar poate să crească cu încă 1.000 de lei, dacă maşina pe care o alegi are pragul de emisii de 96 de g de CO2 per km.

Pe scurt, dacă alegi o mașină cu sistem GPL sau GNC primești și acești bani în plus.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: