Cum ar putea Elon Musk să reinventeze transportul între Los Angeles și Las Vegas printr-un tunel imens

Cum ar putea Elon Musk să reinventeze transportul între Los Angeles și Las Vegas printr-un tunel imens

Recent, au apărut fotografii online cu utilaje grele de săpat tuneluri, care aparțin companiei lui Elon Musk, în deșertul din California, la nord-est de Los Angeles.

Mașinăriile ar putea sugera că Boring Company se pregătește să sape un tunel care leagă Los Angeles și Las Vegas, dar nici compania, nici Elon Musk nu au făcut un anunț cu privire la astfel de planuri.

Teslarati susține că fotografiile sugerează un posibil tunel între cele două orașe, în principal din cauza locației geografice în care a fost localizat utilajul – Adelanto, California, aproximativ o oră și jumătate în direcția către Las Vegas, din LA.

Știrea vine și după ce compania a făcut progrese în săparea unui tunel care leagă locații cu trafic mare din Las Vegas. Musk a arătat recent un concept despre cum ar putea arăta o stație de pasageri terminată din sistem. Tunelul va fi realizat până în ianuarie 2021.

Oficialii responsabili din Las Vegas au menționat, de asemenea, posibile extinderi de servicii viitoare pe site-ul lor web, cu o hartă care arată o expansiune conceptuală de-a lungul benzii Las Vegas. Susținând teoria lui Teslerati, se indică faptul că această expansiune conceptuală ar putea merge chiar „la Los Angeles”.

În aceste tuneluri s-ar putea circula cu viteze de până la 155 km la oră, potrivit site-ului web al companiei.

Prototipul SpaceX care ar putea împlini planul lui Elon Musk de-a ajunge la Marte

Nu e singurul plan ambițios al lui Musk. De curând, SpaceX a lansat cu succes prototipul său masiv SN5 Starship pe terenurile sale de testare din Boca Chica, Texas, până la o înălțime planificată de 150 de metri.

O transmisiune live a arătat gigantica structură cilindrică din oțel inoxidabil plutind în aer, lăsând în urmă un nor masiv de praf. Apoi a realizat fără probleme călătoria de întoarcere.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: