Creatorii Facetune au o nouă aplicație de filtre, să faci valuri pe Facebook și Instagram

Creatorii Facetune au o nouă aplicație de filtre, să faci valuri pe Facebook și Instagram

Când vine vorba de aplicații pentru mobil care te ajută să aplici o sumedenie de filtre la fotografii, nu ești criză de opțiuni. Quickart are însă ceva deosebit.

Facetune este una dintre cele mai populare aplicații pentru a da o notă aparte selfie-urilor pe care le postezi pe internet. Același dezvoltator încearcă acum să simplifice și mai mult procesul de a-ți personaliza imaginile prin intermediul Quickart.

Lansată inițial pentru iOS, aplicația ar trebui să apară în următoarele săptămâni și pentru Android. În ceea ce privește diferențele față de concurență, Quickart joacă într-un cu totul alt film decât filtrele din Instagram, de exemplu.

Poți schimba complet cerul dintr-o fotografie, îți poți spulbera fața în particule ca în imaginea de mai jos sau te poți înconjura de un efect caleidoscopic cât se poate de interesant. Majoritatea filtrelor pot fi aplicate, după care îți partajezi rezultatul prin intermediul rețelei de socializare preferate. Dacă ai mai mult timp sau răbdare, poți personaliza diverși parametri în cazul fiecărui filtru în parte.

Din momentul în care deschizi aplicația, ai la dispoziție o serie de filtre. Alegi filtrul dorit printr-o atingere, cauți în librărie fotografia pe care o vrei modificată și aștepți câteva secunde. În funcție de filtru, poți alege cât de agresivă este modificarea, unghiul din care acționează pe fotografie și nu numai.

Quickart este dezvoltată de Lightricks, echipa care a creat Photofox. Multe dintre filtrele disponibile în Photofox sunt incluse în Quickart, diferența constând în rapiditatea de utilizare a noii aplicații, de aici și referința din titlu, Quick (rapid).

Deși Quickart este gratuită, aplicația vine la pachet cu o serie de abonamente pe care le poți achiziționa pentru a debloca salvarea fotografiilor cu toate filtrele disponibile in-app. Poți plăti 6 dolari pe lună, 20 de dolari pe an sau 60 de dolari pe viață. Dacă nu vrei să plătești niciun leu, aplicația tot merită experimentată pentru filtrele complet gratuite pe care nu le găsești în altă parte.

quickart