02 ian. 2020 | 15:05

Cel mai nou telefon Samsung, dezvăluit înainte de lansare. Ce are special?

ACTUALITATE
Cel mai nou telefon Samsung, dezvăluit înainte de lansare. Ce are special?

Până la Samsung Galaxy S11 mai sunt două luni. Dar compania se grăbește cu alt model. Astfel, la CES 2020, s-ar putea să avem o surpriză și să vedem un nou telefon. Dar nu-i cu totul nou, ci un Galaxy Note 10 ceva mai ieftin.

Cu Galaxy Note 10, în premieră, Samsung a lansat două telefoane. Acum se pregătește să-l adauge pe al treilea acestei serii. E de tip lite, adică au fost făcute niște compromisuri ca să țină costurile mai mici. Altfel, e un Note: are S Pen, ecran generos și camere foto cât să faci toate pozele de care ai nevoie.

Samsung Galaxy Note 10 Lite ar fi un telefon al cărui ecran nu mai e curbat pe margini, are însă designul ansamblului foto așa cum ne așteptăm să vedem pe Galaxy S11. Deloc surprinzător, vor fi trei camere foto pe acest telefon, cum a pus compania și pe modelul lansat în august.

Ce specificații ar avea Samsung Galaxy Note 10 Lite?

Samsung Galaxy Note 10 Lite

Compromisul pentru preț mai mic va fi sesizabil când vine vorba de specificații. Ca procesor, ar avea Exynos 9810 de la Samsung – lansat în 2018 – 6 GB memorie RAM și ecran S-AMOLED. În altă ordine de idei, acest telefon ar fi un Galaxy Note 9, dar cu design schimbat.

Ca stocare, telefonul ar avea 128 GB intern și suport pentru card microSD. Odată cu Galaxy Note 10, Samsung a dus ideea DeX un pic mai departe. Acum, cu un cablu USB-C conectat la laptop poți avea pe computerul tău tot ce-ai în telefon și într-o interfață ceva mai intuitivă.

Dat fiind că Samsung nu prea a lansat telefoane lite, e foarte probabil ca astfel să încerce să își crească baza de utilizatori. Huawei, pe de o parte, și alți producători cu telefoane ieftine îi amenință poziția de lider. Iar seria Note, din fericire pentru companie, încă se bucură de o popularitate mare și un public fidel.

Scrie despre lucruri serioase care enervează oameni neserioși. vezi toate articolele