Cel mai bun Galaxy Z Fold 2, doar pentru chinezi: de ce a luat Samsung decizia ciudată

Cel mai bun Galaxy Z Fold 2, doar pentru chinezi: de ce a luat Samsung decizia ciudată

Nu este neobișnuit ca un producător să lanseze variante diferite ale telefoanelor sale în diferite țări, dar Samsung a făcut ceva ciudat cu al său Galaxy Z Fold 2 pentru China.

Galaxy Z Fold 2 a fost lansat de Samsung în luna august a acestui an. După 3-4 luni, se pare că terminalul pliabil va ajunge și în China, dar nu va mai fi însoțit de brandul Galaxy. Din câte se pare, acesta nu este neapărat popular în acea regiune de pe mapamond. Diferențele nu se opresc însă aici.

Noul Galaxy Z Fold 2 va fi lansat în China sub denumirea de Samsung W21 5G. Incredibil de similar cu cel mai nou Fold, aparatul continuă o serie de gadgeturi pliabile care au fost lansate de Samsung doar pentru publicul chinez, în ultimul deceniu.

În rest, vorbim de același smartphone construit în jurul unui panou pliabil Dynamic AMOLED 2X cu diagonala de 7,6 inci pe interior și un al doilea ecran de 6,23 inci Super AMOLED protejat cu Gorilla Glass Victus pe exterior. Partea de procesare este asigurată de un Snapdragon 865+ cu 12GB RAm, iar în china se va vinde doar cu 512GB de memorie internă.

Într-o manieră aproape suspectă, telefonul Samsung W21 5G este puțin mai înalt decât Z Fold 2, dar bateria rămâne neschimbată, 4500 mAh cu încărcare de 25W cu fir sau 11W wireless. Partea de captură este formată din aceleași 3 camere de 12 megapixeli.

Diferența majoră dintre varianta globală și cea pentru piața din China este că W21 5G va fi disponibil doar într-o variantă dual SIM, cu loc pentru două cartele SIM tradițional, nu eSIM. De asemenea, spatele telefonului este diferit, auriu cu niște linii verticale care nu arată rău deloc. Prețul de achiziție este de aproximativ 3000 de dolari, mai mult decât versiunea standard. Mai primești în plus acces la un serviciu de concierge, cum îți oferea Vertu în urmă cu câțiva ani. Samsung Galaxy Z Fold 2 china W21 5G

 

Citește și: