Cea mai bădărană tabletă este și cea mai futuristă: de ce este specială

Cea mai bădărană tabletă este și cea mai futuristă: de ce este specială

Când vine vorba de tablete, în ultimii ani nu s-au mai întâmplat lucrurii revoluționare în această piață, dar Panasonic tocmai a lansat un gadget memorabil.

Cel mai nou membru al seriei de gadgeturi Toughbook este tableta A3, ilustrată în imaginile alăturate. Aceasta este construită în jurul unui panou LCD de 10,1 inci cu o rezoluție nativă de 1920 x 1080 pixeli și o luminozitate maximă de 800 de niți. Aceasta din urmă este o valoare spectaculoasă. Ca referință, cel mai scump Macbook Pro are un panou cu 500 de niți. La 800, nu ar trebui să întâmpini nicio problemă de vizibilitate în soare puternic.

Pe laterale, pe lângă butoanele de volum și power, tableta cu Android are nu mai puțin de cinci butoane fizice configurabile în funcție de ceea ce ai nevoie. Are două baterii detașabile pe care le poți schimba pe rând pentru a nu întrerupe niciodată activitatea. Implicit, ai opt ore departe de priză, dar prin a doua baterie ajungi la 15 ore dintr-o singură încărcare.

Suportă interacțiunea cu un stylus inclus în pachet, iar pe lângă un port USB-C, are și un port tradițional USB-A, dacă vrei să conectezi la ea un stick sau hard disk extern. Nu în ultimul rând, acesta este un gadget dual-SIM.

panasonic-toughbook

În teorie, tableta a fost creată pentru oamenii din prima linie, angajații din servicii de urgență, dar poate fi cumpărată  de către oricine. Pe partea de anduranță, Panasonic Toughbook A3 este certificată IP65 pentru rezistanță la apă și prafă și MIL-STD-810 pentru rezistență la șocuri. Opțional, poate fi dotată cu un cititor de coduri de bare, un al doilea port USB-A sau cititor de carduri smart.

Are o cameră principal de 8 megapixeli pe spate și o a doua cameră de 5 megapixeli pentru selfie-uri. Partea de procesare este asigurată de o combinație între un Snapdragon 660 , cu 4GB RAM și o memorie de 64GB, ce poate fi extinsă prin carduri microSD. Sistemul de operare preinstalat este Android 9 Pie, iar ca să nu te pierzi niciodată, tableta este compatibilă cu Global Navigation Satellite Systems. Noua tabletă va ajunge în magazine începând cu luna august, la un preț de achiziție de aproximativ 6300 lei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: