Ce filme și seriale noi poți urmări pe Netflix din februarie

Ce filme și seriale noi poți urmări pe Netflix din februarie

Netflix vine și în luna februarie cu o listă de noi filme și seriale pe care le vei putea urmări pe platformă în perioada următoare.

Dacă ți se pare că nu mai ai la ce să te uiți, Netflix vine cu o altă serie de titluri noi de care să te bucuri, începând cu luna februarie. A anunțat ce poți vedea nou pe platformă și, ca de obicei, lista include atât titluri originale, cât și licențiate.

Ce filme și seriale originale poți urmări pe Netflix din februarie

3 FEBRUARIE 2020

Team Kaylie: Part 3 / Echipa lui Kaylie: Partea 3

E rost de aventură! Alătură-te lui Kaylie, Ray Ray, Amber, Valeria, Chewy, Jackie și altora, în aventurile lor prin lumea prieteniei, flirtului și excursiilor în natură.

4 FEBRUARIE 2020

Tom Papa: You’re Doing Great! / Tom Papa: Viața e minunată!

Un nou program special de stand-up al comedianului Tom Papa.

5 FEBRUARIE 2020

La boda de la abuela / Nunta bunicii

Continuarea filmului „El cumple de la abuela”. Bunica decide să se mărite cu Julio, grădinarul ei mult mai tânăr. Nunta lor stârnește un conflict cultural între familii.

5 FEBRUARIE 2020

The Pharmacist / Farmacistul: Miniserial

După moartea tragică a fiului său, un farmacist din Louisiana recurge la măsuri extreme pentru a scoate la iveală corupția agresivă din spatele crizei opioidelor.

6 FEBRUARIE 2020

Cagaster of an Insect Cage / Cagaster în cușca insectelor: Sezonul 1

La treizeci de ani după ce omenirea a fost decimată de o boală care îi transformă pe cei infectați în insecte însetate de sânge, doi copii luptă pentru supraviețuire.

7 FEBRUARIE 2020

Dragons: Rescue Riders: Season 2 / Dragonii: Salvatorii înaripați: Sezonul 2

Salvatorii înaripați își continuă misiunea de a-i proteja pe locuitorii din Huttsgalor, însă au de-a face cu o nouă amenințare: Axel, nepotul cel isteț al lui Magnus.

Horse Girl / Fata cu caii

O inadaptată cu o pasiune pentru meșteșuguri, cai și seriale despre crime supranaturale realizează că visele ei lucide încep să pătrundă în viața de zi cu zi.

Locke & Key /Locke & Key: Sezonul 1

După uciderea tatălui lor, trei frați se mută într-o casă plină de chei care pot transforma realitatea. O adaptare a benzilor desenate de Joe Hill și Gabriel Rodríguez.

My Holo Love / Holograma mea iubită: Sezonul 1

Ea nu poate recunoaște chipurile oamenilor, așa că trăiește în singurătate. Însă partenerul perfect ar putea fi o hologramă umanoidă, modelată după genialul ei creator.

Who Killed Malcolm X? / Cine l-a ucis pe Malcolm X?

La câteva decenii după asasinarea liderului afro-american Malcolm X, un activist pornește într-o misiune complexă pentru a afla adevărul, în numele dreptății.

8 FEBRUARIE 2020

The Coldest Game / Un joc rece

În timpul crizei rachetelor cubaneze, un matematician genial e recrutat să participe la meciul de șah dintre America și Rusia și e prins într-un joc mortal de spionaj.

Van Helsing: Sezonul 4

Vanessa îmbrățișează o nouă filozofie de viață în timp ce secretele lui Blak-Tek sunt dezvăluite și Sam își urmărește planul malefic: învierea Celui Întunecat

11 FEBRUARIE 2020

CAMINO A ROMA / Drumul către Roma

Acest documentar este o cronică a realizării dramei „Roma”, regizate de Alfonso Cuarón și câștigătoare a premiului Oscar, incluzând un interviu detaliat cu însuși Cuarón.

Captain Underpants Epic Choice-o-Rama

În aceast special interactiv, Harold și George au nevoie de abilitățile tale de luare a deciziilor pentru a-l împiedica pe Krupp să pună mâna pe iubita casă din copac.

12 FEBRUARIE 2020

To All the Boys: P.S. I Still Love You / Tuturor băieților: P.S. Te mai iubesc și-acum

Lara Jean și Peter își transpun în realitate idila închipuită, deoarece un alt destinatar al scrisorilor sale de dragoste a intrat în peisaj.

13 FEBRUARIE 2020

Dragon Quest Your Story / Dragon Quest: Povestea ta

Luca urmează exemplul dat de tatăl lui și încearcă să își salveze mama de maleficul Ladja. Eroul divin care mânuiește sabia zenithiană e singura lui speranță.

Love is Blind / Dragoste pe nevăzute

Poate o legătură emoțională să fie mai puternică decât atracția fizică? Persoane singure încearcă să-și găsească perechea și să se îndrăgostească fără să se vadă la față.

Narcos: Mexico: Sezonul 2

Félix înfruntă SUA și se confruntă cu urmările acțiunilor sale împotriva agenției naționale antidrog, dar și cu nemulțumirile din interiorul organizației sale.

14 FEBRUARIE 2020

Cable Girls: Final Season / Centralistele: Ultimul sezon: Partea 1

Lidia revine în Spania și vrea să-și regăsească fiica cu ajutorul prietenilor, în timp ce cu toții încearcă să facă față urmărilor războiului civil.

Isi & Ossi / Isi și Ossi

Pentru a-și realiza visul în domeniul culinar, fiica unor miliardari se aliază în beneficiul amândurora cu un băiat crescut cu greu de mama lui singură.

17 FEBRUARIE 2020

The Expanding Universe of Ashley Garcia / Universul în expansiune al lui Ashley Garcia: Partea 1

O adolescentă, ingineră de roboți și rachete, se mută în cealaltă parte a țării pentru a lucra la NASA și pentru a locui cu jovialul ei unchi, fost jucător de fotbal.

19 FEBRUARIE 2020

The Chef Show: Volume 3 

Favreau și Choi își îmbrățișează pasiunea pentru mâncare, dar mai important, dragostea lor pentru a aduce oamenii împreună la o masă delicioasă.

20 FEBRUARIE 2020

Spectros

Un adolescent și prietenii săi sunt prinși într-o înfruntare între vrăjitori brazilieni și spirite japoneze shinto chiar în cartierul lor.

21 FEBRUARIE 2020

Babies / Bebeluși: Partea 1

Înclinații înnăscute sau dobândite? Acest serial documentar ilustrează faptele științifice care stau la baza modului în care bebelușii descoperă viața în primul lor an.

Gentefied

Trei veri hispanici lasă deoparte neînțelegerile pentru a salva magazinul de taco al bunicului, aflat în cartierul lor din Los Angeles, care suferă o schimbare rapidă.

Glitch Techs / Tehnicienii de glitch: Sezonul 1

Doi adolescenți lucrează la un magazin de jocuri pentru a-și ascunde adevărata slujbă: vânează monștri care au evadat din din jocurile video și au pătruns în lumea reală.

Puerta 7 / Poarta 7

O femeie (Dolores Fonzi) încearcă să scape un club de fotbal argentinian de valul de crimă organizată care îl îneacă. Creat de Martín Zimmerman („Ozark”, „Narcos”).

Pup Academy / Academia cățelușilor

Un grup de cățeluși vorbitori merg la o școală secretă, unde cățelușii devin câini și învață cum să fie cei mai buni prieteni ai omului.

26 FEBRUARIE 2020

I Am Not Okay With This / Nu-mi convine chestia asta

O adolescentă face față complexităților vieții de liceu, familiei și propriei sexualități, dar și noilor sale superputeri. Bazat pe romanul grafic al lui Charles Forsman.

27 FEBRUARIE 2020

Altered Carbon: Season 2 / Carbon modificat. Sezonul 2

Când Takeshi Kovacs revine într-un nou recipient pentru o misiune în Lumea lui Harlan, planeta este răvășită de război și o iubită din trecut pândește din umbră.

Followers

O actriță aspirantă ajunge pe culmile celebrității datorită Instagramului, iar viața i se împletește cu cea a multor femei din Tokyo, aflate în căutarea proprilor visuri.

Pokémon: Mewtwo Strikes Back—Evolution / Pokémon: Mew 2 contraatacă – Evoluție

Un remake al „Pokemon: Mew 2 contraatacă”, filmul se concentrează pe legendarul Pokémon și misiunea sa de răzbunare pe cei care vor să se folosească de puterile sale.

28 FEBRUARIE 2020

All The Bright Places / Toate acele locuri minunate

În acest film bazat pe romanul omonim, doi adolescenți cu traume emoționale își transformă reciproc viețile. Protagoniștii sunt Elle Fanning și Justice Smith.

Formula 1: Drive to Survive: Season 2 / Formula 1: Viața în viteza a 8-a: Sezonul 2

Piloții, managerii și proprietarii de echipe din Formula 1 trăiesc viața în mare viteză atât pe pistă, cât și în afara ei. Serialul revine cu sezonul 2.

La trinchera infinita / Tranșeul nesfârșit

De teama pedepsei, un spion din vremea Războiului Civil Spaniol stă ascuns în propria casă timp de 33 de ani. Bazat pe fapte reale. Cu Antonio de la Torre, Belén Cuesta.

Restaurants on the Edge

Trei specialiști în mâncare și design călătoresc prin lume pentru a transforma restaurantele, conectându-le la cultura care se află dincolo de vederile minunate.

Unstoppable / Fete de neoprit

Trei tinere răsfățate din Ciudad de Mexico întâlnesc o femeie periculoasă, care le face să pornească într-o călătorie riscantă, pe parcursul căreia se vor maturiza.

Queen Sono

O spioană de elită din Africa de Sud (Pearl Thusi) primește o misiune extrem de periculoasă și are de înfruntat și schimbări în relațiile din viața ei personală.

ÎN CURÂND:

Amit Tandon: Family Tandoncies

De la moartea romantismului în căsătorie și până la nedreptățile de a fi părinte din zilele noastre moderne, Amit Tandon împărtășește înțelepciunea din perspectiva unui familist convins.

Taj Mahal 1989

În 1989, cupluri de diferite vârste de la universitatea Lucknow explorează tot felul de probleme amoroase apărute în căsnicie, în noi idile și în relațiile de prietenie.

Titluri licențiate Netflix, luna februarie

Ce filme și seriale licențiate vei pute urmări în februarie pe Netflix:

01 FEBRUARIE 2020

 • Black Beauty
 • Cast Away  / Naufragiatul
 • Kiki’s Delivery Service / Kiki: Livrări la domiciliu
 • Castle in the Sky
 • My Neighbor Totoro / Vecinul meu Totoro
 • Ocean Waves / Valurile oceanului
 • Only Yesterday / Printre amintiri
 • Porco Rosso
 • Primal Fear / Avocatul diavolului
 • Star Trek Into Darkness / Star Trek: În întuneric
 • Striptease
 • Tag / TAG: Dă-o mai departe
 • Tales from Earthsea / Întoarcerea dragonilor
 • The Core / Centrul Pământului
 • The Strangers: Prey at Night / Necunoscuții: Prădători în noapte
 • The Tuxedo / Fracul Magic

03 FEBRUARIE 2020

 • Lady Bird

06 FEBRUARIE 2020

 • Vikings: Season 6
 • 14 FEBRUARIE 2020
 • Dazed and Confused / Marea amețeală
 • Evan Almighty / Evan Atotputernicul
 • I Now Pronounce You Chuck and Larry – Vă declar soț și… soție?
 • Jarhead – Pușcași marini
 • The Flash: Season 6
 • This Is 40 / Așa-i la 40 de ani!

15 FEBRUARIE 2020

 • Along Came a Spider / Rețeaua păianjen
 • Deep Impact / Impact nimicitor
 • Ocean’s 8
 • She’s Out of My League / Nu-i de nasul meu

16 FEBRUARIE 2020

 • Dragons: Race to the Edge: Season 5 / Dragonii: În marele necunoscut
 • Dragons: Race to the Edge: Season 6 / Dragonii: În marele necunoscut

18 FEBRUARIE 2020

 • Outlander: Season 5
 • Supergirl: Season 5

20 FEBRUARIE 2020

 • Ana, Mon Amour
 • Poziția copilului
 • Romania neimblanzita
 • Sa nu ucizi

25 FEBRUARIE 2020

 • Better Call Saul: Season 5
 • Sin senos sí hay paraíso: Season 1 / Și fără sâni există Paradis

29 FEBRUARIE 2020

 • Teen Titans Go! To the Movies
Citește și: