Ce manele au rupt la români de Paște în izolare: Florin Salam a venit cu melodie de înmuiat inimi

Ce manele au rupt la români de Paște în izolare: Florin Salam a venit cu melodie de înmuiat inimi
Sursa foto: Screenshot din clipul melodiei: Betty Blue & Florin Salam - Taticul meu, fetita mea (Videoclip Oficial)

Ce-ai făcut de Paște? Frumos, cu cozonac, pască și miel? Dar stai să vezi ce frumos a fost pe YouTube. Florin Salam și fiica au piesă, Vulpița încă e în trending, iar Culiță, Jador și Șușanu renunță.

CULITA x JADOR x SUSANU – Am renuntat la ea [oficial video] 2020

Melodia asta a venit ca lumina de Paște: cu o zi înainte. Și până acum a ajuns la circa 1,8 milioan de vizualizări, dar, mai ales, a ajuns pe primul loc în trending. Ceea ce poate nu-i ciudat. Dar pentru cei care au prins anii 2000 vor fi surprinși că îndrăgitul trubadur Șușanu încă e pe val.

Betty Blue & Florin Salam – Taticul meu, fetita mea (Videoclip Oficial)

Nu te lăsa înșelat de titlu, e vorba de un duo de senzație: Florin Salam și fiica într-un mix de manele și muzică pop. Nimic de reproșat. În două zile au făcut nebunia: peste 2,3 milioane de vizualizări și locul doi în trending. Rupe pe nostalgie, iar stimatul cântăreț Florin Salam demonstrează că poate să facă aur din orice, mai ales muzică.

Dani Mocanu – Nimic nu ma opreste | Official Video

Nimic surprinzător. Dani Mocanu cu mesaj pentru națiune.

Viorel & Maria Constantin & Vulpita – Sa se auda in Romania

Respectabil cetățean, ce faci? Încă faci audiență la creațiile așa-numitei femei Vulpița? E bine, drept dovadă și piesa asta fără cap, coadă sau mijloc care a ajuns la peste 4,1 milioane de vizualizări și cine mai știe dacă un loc meritat în trending.

Delia feat. NANE – Cum era | Official Video

Nu știu exact ce cântă Delia aici sau Nane, dar fac endorsing la măști de protecție.

Moment unic la Asia Express! Speak o cere în căsătorie pe Ștefania: „Vrei să fii soția mea?”

În ciuda unui istoric îndelungat – câteva secole în care cererile de căsătorie au fost romanticizate – oamenii încă sunt vădit surprinși că alți oameni se căsătoresc. Dovadă și acest clip cu peste 770.000 de vizualizări.

Cocos de la Calarasi – Hai sa spargem gheata [official video] 4K

În fine, și-o piesă rară. Adică, nu-i rară, dar am apreciat numele interpretului. La fel ca mine, dar pe play, au apreciat și alții piesa cu peste 10 milioane de vizualizări.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: