Când pui mâna pe Xbox Series X: majoritatea doritorilor sunt dezamăgiți

Când pui mâna pe Xbox Series X: majoritatea doritorilor sunt dezamăgiți

Degeaba s-a lansat în mod oficial în prima jumătate a lunii noiembrie. Livrarea Xbox Series X va întârzia enorm pentru majoritatea doritorilor.

Microsoft și Sony au lansat console next-gen în această lună, Xbox Series X și PlayStation 5. Deși părerile sunt împărțite când vine vorba de care este mai bună, se pare că nu prea vei avea de ales dacă te gândești la o eventuală achiziție.

În timp ce PS5 pare să fugă de pe rafturi și nu prea sunt probleme cu livrările, Microsoft se așteaptă să existe probleme cu stocurile de Xbox Series X până în luna aprilie. Cu alte cuvinte, în funcție de unde te afli pe mapamond și cât de rapid ai fost în a face comandă, s-ar putea să-ți vezi consola peste câteva luni.

Nu este foarte clar de unde vine inabilitatea celor de la Microsoft de a-și mulțumi clienții, dar s-ar putea să aibă legătură cu faptul că gigantul nu se aștepta ca interesul să fie atât de mare pentru Xbox Series X.

Conform datelor obținute de  IGN și Eurogamer, nu vor exista livrări de Xbox Series X și Series S fără întârzieri pentru mult timp de acum încolo. Informația a fost confirmată de Tim Stuart, directorul financiar al Microsoft. Stuart a atras atenția că abia după primul trimestru din 2021 oferta va reuși să se alinieze cu cererea.

Chiar dacă aceasta este o veste proastă pentru fani și o veste bună pentru Microsoft, care se străduiește să facă față cererii, gigantul din Redmond s-a ferit să afirme câte console a vândut în jurul debutului de pe 10 noiembrie. Oficialii companiei americane s-au rezumat la a spune că aceasta este cea mai de succes lansare din istoria companiei. A ajutat și faptul că suntem în pandemie, iar oamenii petrec mai mult timp în confortul căminului. Cei de la Sony nu au făcut un anunț similar în ceea ce privește disponibilitatea PS5.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: