Bucureștenii rămân în frig, Nicușor Dan și Firea se ceartă online: ”Nu a făcut nimic”

Bucureștenii rămân în frig, Nicușor Dan și Firea se ceartă online: ”Nu a făcut nimic”

Cu un nou primar la cârma Capitalei, cei mai mulți bucureșteni se pare că vor îngheța în case și în această iarnă. Pe de altă parte, Nicușor Dan și Gabriela Firea pasează ”pisica moartă” de la unul la altul.

Mulți au sperat că Nicușor Dan va face minuni la Primăria Municipiului București. Din păcate, se pare că va pica cel mai important test de la preluarea funcției. O mare partea a Capitalei va rămâne în frig în această iarnă, iar pretextul este același din ultimii 30 de ani. De vină este fost administrație.

Dacă este să-l crezi pe Nicușor, situația actuală din București este cauzată de managementul fostului primar Gabriela Firea, care în 4 ani ”nu a făcut nimic” pentru a moderniza rețeaua de termoficare din capitala europeană. Firea nu s-a lăsat mai prejos și a spus că s-ar fi găsit soluții, dacă noul primar nu ar fi fost mai preocupat cu campania electorală a lui Ludovic Orban. În plus, fostul primar a spus că noile declarații ale lui Nicușor Dan reprezintă ”o compunere dictată” de cei de la ELCEN.

„Ca să fie foarte clar, Gabriela Firea este sursa frigului din apartamentele dumneavoastră. Despre ce vom putea noi îmbunătăți, după dezastrul făcut de ea, putem fi punctual și în timp evaluați de bucureșteni. Nu am promis miracole, ci administrație onestă și eficientă”, a afirmat Nicușor Dan, duminică, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

„În același timp, toată clientela PSD, aciuată în managementul unor companii ca Termoenergetica a fost remunerată cu salarii uriașe pentru servicii fie nerealizate, fie de proastă calitate. Acum ne ocupăm de urgențe și nenorociri lăsate de această caracatiță plină de tupeu. Dar ne vom ocupa și de ei”, a mai scris pe Facebook Nicușor Dan.

În final, este improbabil ca bucureștenii să aibă căldură în această iarnă.

„Frigușor Ban a scris o compunere dictată de băieții bogați de la ELCEN”, a venit, tot pe Facebook, replica Gabrielei Firea. ”Niciodată nu au fost atât de multe blocuri lasate fără apă caldă si caldură”, a adăugat ea. Firea a insistat și pe faptul că Nicușor Dan „și-a pierdut timpul în campanie pentru Orban”. „A promis cā va sta cu “poporul” dar îi place la masā cu rechinii politici. Fiecare minciuna din campanie o va resimti prin toti porii”, a scris fostul primar.