Banca Transilvania are o veste excepțională pentru clienții din toată țara. A dezvăluit detaliile acum

Banca Transilvania are o veste excepțională pentru clienții din toată țara. A dezvăluit detaliile acum

Banca Transilvania a făcut un anunț pentru foarte mulți dintre clienții săi din toată România. Mai exact, cei de la Banca Transilvania au lansat o noua actualizare pentru aplicatia BT Pay pe care o oferă pentru clienții din toată țara. Cea pentru telefoanele cu sistem de operare Android are noua versiune disponibilă chiar acum.

Banca a lansat această actualizare prin intermediul Google Play Store. Astfel, toți clienții care doresc să o instaleze, o pot face imediat, ea aducând rezolvări pentru problemele raportate până acum.

Acest lucru înseamnă că cei de la Banca Transilvania spun în descrierea listată în aplicația de pe Google Play Store că noua versiune aduce “fix-uri pentru telefonul tău”. Așadar, nu este vorba despre implementarea de funcții noi, ci doar despre corectarea unora mai vechi.

Versiunea pentru iPhone, în cadrul căreia au apărut plângeri după lansarea actualizării pentru iOS 14, încă n-a fost actualizată de Banca Transilvania, deși au trecut deja două săptămâni de atunci. Banca a recunoscut ca există probleme cu acel update și a declarat că ele vor fi rezolvate cât se poate de repede. Clienții Băncii Transilvania încă așteaptă remedierea problemei.

Banca Transilvania a venit cu anunțul care face ziua mai bună miilor de români. Sumele ajung până la 200.000 de euro

De asemenea, de curând, Banca Transilvania și OTP Bank au devenit bănci partenere în programul de granturi pentru întreprinderile mici și mijlocii în valoare de un miliard de euro lansat de Ministerul Economiei.

Finanțările nerambursabile sunt în valoare de la 2.000 de euro la 200.000 de euro pentru fiecare beneficiar și vin din Programul Operațional Competitivitate 2014 – 2020. O alocare de 100 de milioane de euro este acordată pentru microgranturi de 2.000 de euro pentru fiecare beneficiar, dedicate microîntreprinderilor, firmelor mici și mijlocii fără angajați în 2019, persoanelor fizice autorizate, organizațiilor neguvernamentale și altor întreprinderi, potrivit Profit.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: