Aceste adăposturi futuriste sunt perfecte pentru a te distanța social în pandemie

Aceste adăposturi futuriste sunt perfecte pentru a te distanța social în pandemie

Startup-ul Jupe vinde adăposturi portabile prefabricate care au fost proiectate de foști designeri Tesla și SpaceX. Adăposturile care nu necesită utilități publice oferă 111 metri pătrați de spațiu de locuit și costă 17.500 de dolari de adăpost.

„Jupe este o evadare din oraș, fie că se află în mijlocul unui deșert întins, o stâncă bătută de vânt lângă mare sau în propria curte”, se arată pe site-ul oficial al startup-ului. „Unitățile sunt ușor de asamblat oriunde și dispun de WiFi, oferind conexiune atât cu lumea naturală, cât și cu cea digitală”.

Îți poți mobila și echipa aceste adăposturi cum vrei tu

Aceste adăposturi reprezintă opțiunea perfectă ca să te deconectezi de lume, dar, în același timp, să rămâi conectat. „Experimentarea minunilor naturale ale lumii nu ar trebui să însemne să fii obligat să te deconectezi în timp ce stai într-un spațiu de locuit”, a declarat CEO-ul Jeff Wilson într-un comunicat de presă. „În aceste perioade în care majoritatea dintre noi dorim o evadare adevărată, Jupe oferă o experiență perfect potrivită pentru călătorii, păstrând distanța socială”.

„Dorința de a ieși din orașe pe care am observat-o în ultimul deceniu și accelerarea acestei tendințe în timpul pandemiei a făcut ca aceste adăposturi pe termen scurt să fie dorite din ce în ce mai mult de cei care doresc să experimenteze natura”, a spus Wilson într-un comunicat. „Mai mult, succesul acestor adăposturi este că poți să fii în natura sălbatică și, în același timp, să nu fii complet deconectat de la realitate. Îți poți echipa adăpostul cu gadgeturi smart”.

Potrivit site-ului startup-ului Jupe, adăposturile pot fi mobilate cu paturi queen-size, o masă, un birou și un scaun.

Dacă vrei să cheltui puțin mai mult, îți poți echipa adăpostul Jupe cu difuzoare inteligente, un seif de blocare și chiar panouri solare pentru o experiență completă off-the-grid.

Aceste adăposturi au fost deja puse la precomandă pentru suma de 99 de dolari.

Citește și: