Acest iPhone 12 are bucăți de Lună, Marte în el și costă o avere

Acest iPhone 12 are bucăți de Lună, Marte în el și costă o avere

iPhone 12 Pro și Pro Max nu-i deloc un telefon ieftin. Și, iată, poate fi chiar mai scump decât prețul lui din magazine – chiar de până la șase ori mai scump. Dar ai bucăți din spațiu în el.

În ultimii ani, firma Caviar s-a remarcat cu o strategie simplă: ia telefoane banale, cum ar fi orice iPhone, și le face extraordinar de scumpe. Până la iPhone 12 a experimentat cu metale prețioase și diamante. În 2020 a trecut la următorul nivel: bucăți de Lună, Marte și Mercur. Și fiecare preț e pe măsură.

Sunt doar două modele disponibile: iPhone 12 Pro și 12 Pro Max integrate în seria Space Odyssey. Poți avea în modelul preferat o bucată din Lună, din Marte sau din Mercur. De exemplu, un iPhone 12 Pro cu fragment din Marte costă peste 6.500 de dolari. Cu fragmente din Lună costă aproape 6.300 de dolari, iar cele cu fragmente din Mercur au un preț de circa 6.800 de dolari.

De unde vin materialele spațiale pentru iPhone 12?

Sigur, nu s-a dus niciun angajat Caviar pe Lună, Marte sau Mercur ca să ia pietre de-acolo. Explicația pentru cum au obținut fragmentele e că au ajuns pe Pământ prin intermediul meteoriților.

Poți avea încredere în așa ceva? Și da, și nu. Deși e posibil ca fragmentele din satelitul Pământului sau din aceste planete apropiate să ajungă pe Terra, nu poți afla cu precizie decât dacă le duci la un laborator de testare. În orice caz, te poți lăuda cu telefonul și cu, și fără confirmare.

Dacă vrei modelul mai mare, iPhone 12 Pro Max cu bucăți de Lună costă peste 7.500 de dolari, cel cu bucăți din Marte ajunge la circa 7.800 de dolari și cu fragmente din Mercur la aproape 8.000 de dolari.

Independent de fragmentele spațiale nu-s mari modificări. Un design cumva potrivit și marca trecută la bază. Logo-ul Apple a dispărut în măreția spațiului, dacă se poate spune așa.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: