Box Office: 1917, câștigătorul Golden Globes 2020, depășește orice așteptări

Box Office: 1917, câștigătorul Golden Globes 2020, depășește orice așteptări

1917 este câștigătorul Globurilor de Aur din 2020, iar filmul a reușit să facă valuri în primul weekend de la lansare, întrecând un film important.

În primul weekend de la lansare, 10 – 12 ianuarie, filmul a reușit să ajungă pe primul loc în topul box office. A adus încasări de peste 36 de milioane de dolari numai în America de Nord. Până acum, la nivel global, a generat peste 60 de mlioane de dolari. Asta în condițiile în care încă nu a avut premiera peste tot în lume.

Partea și mai interesantă e că a reușit să depășească filmul care se afla deja de trei weekend-uri pe locul întâi în top. Este vorba despre cea mai nouă parte din seria Star Wars, The Rise of Skywalker.

La ce să te aștepți de la noul film 1917

Filmul este regizat de Sam Mendes, cunoscut pentru regia filmului Skyfall. Producția a câștigat titlul de cel mai bun film în cadrul premiilor Golden Globes din 2020, iar Sam Mendes a câștigat premiul pentru cel mai bun regizor.

Drama de război, urmează povestea a doi tineri soldați britanici, în cursa încercării transmiterii unui mesaj care ar putea salva sute de colegi de soldați.

Filmul deja a avut premiera în America, pe 10 ianuarie, însă în România îl vom vedea ceva mai târziu. La noi în țară va fi distribuit sub numele 1917: Speranță și moarte și va putea fi văzut în cinematografe începând cu 24 ianuarie.

În rolurile principale îi avem pe George MacKay, Dean Charles Chapman, Colin Firth, etc.

Filmul vine și cu un element ceva mai neobișnuit. În esență, totul a fost filmat să pară că ar fi fost tras dintr-un singur cadru, iar cei mai mulți critici par să fie mulțumiți de rezultatul final. Pentru asta, oamenii care s-au ocupat de imagine au fost nevoiți să folosească echipamente complicate, dar au recurs și la tehnici deosebite de editare video.

Etichete: