Telefonul chinezesc mai rezistent decât pare: cum e noul Xiaomi

Xiaomi Mi Mix 3 este cel mai recent telefon de top al chinezilor și tocmai a trecut cu brio printr-un test foarte agresiv de rezistență.

Xiaomi a făcut o treabă foarte bună în ultimii ani când vine vorba de diversificarea portofoliul de produse. Chiar dacă și-a extins activitatea cu producția de proiectoare, TV-uri sau soundbar-uri, aceeași companie a venit la înaintare cu câteva inovații importante în domeniul telefoanelor mobile.

Xiaomi Mi Mix 3 este unul dintre cele mai atrăgătoare smartphone-uri ale momentului, mai ales datorită ramei aproape inexistente pe toate cele patru margini. Acest detaliu de design a fost posibil prin integrarea camerei frontale într-un mecanism glisabil similar cu cel din Honor Magic 2 și Lenovo Z5 Pro.

Încercând să vadă cât de rezistent este Xiaomi Mi Mix 3 comparativ cu alte telefoane lansate în ultimul an, cei de la JerryRigEverything l-au supus unui val semnificativ de teste agresive. Este vorba de aceleași procese pe care băieții din spatele canalului de YouTube le folosesc de fiecare dată într-o manieră cât se poate de controlată, cu scopul de a fi comparabile. Doar așa, poți ajunge la concluzia că Mi Mix 3 este mai rezistent decât alte gadgeturi de pe piață.

Xiaomi Mi Mix 3 are un avantaj important comparativ cu alte telefoane lansat în ultimul an, pe parte de rezistență. Respectiva particularitate este derivată din faptul că spatele este creat din material ceramic, o soluție care nu se zgârie la fel de ușor precum sticla sau metalul. Aceeași carcasă ceramică a fost prezentă și în cazul altor aparate din seria Mi Mix și este îmbucurător că nu a dispărut între timp, chiar dacă nu e deloc ieftină.

Pentru că există un pic de spațiu între componentele mecanismului de glisare, este important de reținut că ar putea intra un pic praf sau mizerie acolor. Trecând însă peste acest detaliu, telefonul a trecut cu brio și peste erzultatul testului de îndoire. S-a îndoit un pic, dar a revenit la forma inițială și nu a crăpat, cum s-a întâmplat în cazul Oppo Find X.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: