WhatsApp a făcut cel mai important anunț, dacă ai iPhone

WhatsApp a făcut cel mai important anunț, dacă ai iPhone

WhatsApp este un gigant în domeniul aplicațiilor de chat și nu face decât să devină și mai popular prin actualizări dedicate utilizatorilor din mediul business.

WhatsApp are de mult timp peste un miliard de utilizatori activi, iar numărul lor continuă să crească într-un ritm alert. Ajută și faptul că reprezintă cea mai populară cale de dialog în țări precum India. WhatsApp Business este o extensie a aplicației originale care va facilita aducerea de afaceri pe platformă, atât pentru a oferi suport pe diverse subiecte, cât și pentru a te informa în cazul unor promoții.

WhatsApp Business s-a lansat inițial în 2017, pentru proprietarii de afaceri care vroiau să intre mai ușor în contact cu clienții lor. La momentul respectiv însă, programul a fost disponibil doar pentru Android. În urmă cu aproximativ o lună, în câteva țări, ai putut să descarci WhatsApp Business și pe iPhone, dar nu era foarte clar dacă va fi sau nu disponibilă prea curând la nivel global.

Inevitabilul s-a întâmplat însă, iar dacă ești posesor de iPhone și ești de părere că WhatsApp Business ți-a face viața mai ușoară în interacțiunea cu fanii brandului pe care îl conduci, o poți descărca. Procesul de propagarea va dura câteva săptămâni, dar deja o poți descărca din AppStore în Brazilia, Germania, Indonezia, India, Mexic, Regatul Unit și Statele Unite ale Americii.

În plus, pentru că este greu să-ți promovezi afacerea doar prin intermediul telefonului mobil, WhatsApp Business este disponibil și într-o versiune pentru desktopuri, ca aplicație dedicată sau web. Avantajul major al WhatsApp Business este derivat din posibilitatea redactării de răspunsuri automatizate la diverse întrebări, forme de salut automate când primești un mesaj și alte câteva particularități interesante pe care le întâlnești deja, într-o formă sau alta, pe Facebook Messenger.

Când îți creezi contul pentru prima oară, trebuie să-ți definești adresa locației, orele de lucru și să asociezi linkuri către conturile pe care le ai deja pentru afacere pe diverse rețele sociale.


whatsapp business

Citește și: