Watch Dogs 3 va fi prezentat la E3 2019. Surpriza pregătită de Ubisoft

Watch Dogs 3 va fi prezentat la E3 2019. Surpriza pregătită de Ubisoft

Se vehicula faptul că Ubisoft ar prezenta Watch Dogs 3 la ediția E3 din acest an, iar o scurgere de informații de pe Amazon confirmă asta.

Ubisoft nu are pregătit niciun titlu din seria Assassin’s Creed pentru anul acesta. De aceea, este de așteptat ca studioul să anunțe cel de-al treilea titlu Watch Dogs în cadrul prezentării sale de la E3.

Planul a fost dat peste cap de o scurgere de informații de pe site-ul Amazon. Așadar, următorul joc din serie se va numi Watch_Dogs Legion, iar acțiunea va avea loc într-un viitor apropiat, în Londra. „Este o lume post-Brexit în care societatea, politica și tehnologia a schimbat destinul Londrei”, este descrierea care însoțea anunțul, acum șters, publicat pe Amazon.

Londra este unul dintre cele mai recognoscibile orașe din lume și are o influență mare asupra Europei și asupra lumii. Pare a fi o alegere bună pentru următorul joc din serie, mai ales datorită numărului mare de camere de luat vederi din oraș, ceea ce ar trebui să facă un loc de joacă numai bun.

Surpriza pregătită de Ubisoft pentru Watch Dogs 3

Marea surpriză pregătită de Ubisoft este faptul că jocul nu ar avea un protagonist binestabilit. Spre deosebire de celălalte două jocuri din serie, unde intrai în rolul lui Aiden Pearce sau al lui Marcus Holloway, în Watch_Dogs Legion vei putea juca cu oricine. „Fiecare persoană pe care o întâlnești în lume are un set complet de animații, o voce, trăsături de caracter și un anumit look”.

Asta sună ca și cum jocul te-ar lăsa să intri în pielea oricărui NPC pe care-l întâlnești. Asta chiar este ceva ce nu s-a mai văzut în lumea jocurilor video. Potrivit Kotaku, jocul ar evolua diferit în funcție de personajul cu care ești într-un anumit punct din poveste. Se pare că sistemul este unul atât de ambițios, încât le-a dat multe bătăi de cap dezvoltatorilor și că Watch_Dogs Legion ar fi trebuit să fie anunțat mai devreme, dar a fost amânat.

Vom afla toate detaliile cât de curând la E3 2019.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Sursa: PCGamer
Etichete: