Vodafone dă cadou sute de telefoane Samsung și un Audi. Cum le iei?

Vodafone dă cadou sute de telefoane Samsung și un Audi. Cum le iei?

Vodafone a lansat o campanie care te poate face cu un Audi Q3 sau cu unul din sutele de telefoane premium de la Samsung. Mecanismul e destul de simplu.

Vodafone trage tare să se remarce cu aplicația și cu serviciile sale digitale. Astfel, actuala campanie cu premii e prin aplicația My Vodafone. Clienții Vodafone au șansa să câștige două Audi Q3, 50 de excursii pentru două persoane în Egipt, Grecia, Spania, Tunisia sau Turcia, 100 de Samsung Galaxy S10 Plus și 1.000 de kit-uri de vară Eau Thermale Avène.

Cum poți câștiga unul dintre premiile Vodafone?

Utilizatorii colectează carduri digitale pe care le pot schimba cu alți jucători pentru a completa colecțiile alocate fiecărui premiu special. Această nouă rundă a campaniei vine cu o noutate. Utilizatorii pot să își creeze și să își personalizeze avatarul în funcție de personalitate și preferințe.

Totodată, aceștia pot să schimbe grila jocului, astfel încât cartonașele să exprime mai mult despre fiecare caracter. Pe lângă cele patru mari categorii de premii, utilizatorii din alte rețele mobile și clienții Vodafone au posibilitatea de a câștiga numeroase premii instant, precum vouchere, reduceri, bonusuri de voce și de date și multe altele. Utilizatorii Vodafone, dar și cei din alte rețele mobile, pot alege să joace individual sau să formeze un grup.

Cum evoluezi în funcție de cât de bine joci?

În funcție de numărul de cartonașe colecționate în decursul a șapte zile, jucătorii pot evolua de la gradul de Amator, la cele de Colecționar și Master. Utilizatorii de servicii preplătite Vodafone primesc o cutie virtuală (Mystery Box) cu cartonașe de colecție la fiecare reîncarcare a contului.

Abonații primesc astfel de cartonașe la fiecare emitere a facturii lunare. Toți clienții companiei, precum și utilizatorii din alte rețele primesc cartonașe virtuale pentru accesarea zilnică a aplicației operatorului. Campania se desfășoară între 15 iulie și 30 septembrie 2019.

Citește și: