Strugurel Lingurar șochează Marea Britanie: de ce și-a incendiat mașina

Strugurel Lingurar șochează Marea Britanie: de ce și-a incendiat mașina

Un vlogger român stabilit în Irlanda și-a dat foc la mașină pe plajă și a filmat live pe Facebook momentul care a fost vizualizat de mii de oameni. Clipul lui, care a devenit viral a ajuns și în presa britanică și irlandeză.

Poate că n-ai auzit de Strugurel Lingurar, dar el este “curajosul” care și-a dat foc la propria mașină, un Mercedes din 2007, perfect funcțional (aparent).

Strugurel este vlogger și a devenit chiar renumit pe rețelele sociale datorită live-urilor pe care le face de regulă pe Facebook. De regulă, el se filmează în ipostaze cam dezonorante, cum ar fi să conducă aproape leșinat de beat, în timp ce vomită.

Alteori s-a filmat în timp ce conducea cu viteză foarte mare, dar asta deja nu mai e o noutate pentru anumiți șoferi români care fac din asta un spectacol.

În prima partea a live-ului pe Facebook, Strugurel a promis că dacă îi este distribuit clipul de 40.000 de ori, își va da foc la mașină. A obținut rezultatul dorit, iar el s-a ținut de cuvânt.

Pe 13 ianuarie, vloggerul român s-a filmat în timp ce și-a dat foc la Mercedes pe o plajă din Irlanda. Evident, a băut bine înainte, apoi a aruncat în mare cheile mașinii, a improvizat un fitil dintr-o frânghie, i-a dat foc, iar flacăra s-a extins și și-a urmat cursul.

Vloggerul n-a schițat o părere de rău pentru fapta sa, dar apoi s-a filmat iar într-un mijloc de transport în comun, pentru că nu mai avea cu ce să se deplaseze pe distanțe lungi: “Eu când zic că dau foc la maşină, nu-s la cap sănătos, i-am dat”.

Live-ul său pe Facebook a fost viral și a ajuns și în atenția presei britanice. Desigur, a ajuns mai întâi în atenția autorităților, cel mai probabil, pentru că acea mașină a explodat pe plajă, iar flacăra și fumul gros au fost, cu siguranță, vizibile de departe. Strugurel s-a asigurat măcar că își lichidează Mercedesul într-un loc ce nu părea populat.