VIDEO Imagini din culisele Joker: cum s-a filmat producția lui Todd Phillips

VIDEO Imagini din culisele Joker: cum s-a filmat producția lui Todd Phillips

Despre Joker s-au scris multe în ultima perioadă. E detestat de unii pentru scenele de violență, dar apreciat de majoritatea pentru încărcătura emoțională și rolul pe care-l face acolo Joaquin Phoenix. Dar te-ai întrebat cum s-au filmat scenele din film? Iată câteva imagini din culise.

Se spune despre Joaquin Phoenix că este cel mai tare Joker din istorie. Interpretarea lui este, într-adevăr, magistrală, după cum spun majoritatea criticilor cunoscuți, așa că un premiu Oscar n-ar uimi pe nimeni. Phoenix a slăbit mult pentru rol și, în unele scene, îți lasă impresia că poate juca doar cu privirea. Nu-i poți observa grimasele de pe față din cauza machiajului, dar reușește să te convingă.

Joker a fost lansat în cinematografe pe 3 octombrie și a avut un succes nebun. De câteva săptămâni, rulează și la noi în cinematografe și, dacă nu l-ai văzut, poate îl mai prinzi pe undeva. Producția lui Todd Phillips a adus cele mai mari încasări dintre toate filmele de la cinema, de peste 96 de milioane de dolari.

Al doilea weekend de la lansare a adus și el sume importante în buzunarul studioului care a produs filmul: peste 55 de milioane de dolari. Dar dincolo de încasări, a existat o muncă impresionantă în spatele camerelor.

Imagini nemaivăzute din culisele Joker

Îți spuneam că sunt mulți care cred că filmul incită la violență. Depinde din ce punct de vedere privești problema. Există filme mult mai violente decât ceea ce a ieșit din mâna regizorului Todd Phillips.

Au fost alții care au spus că, uitându-te la film, îți vine să empatizezi cu personajul și atunci ar putea exista persoane care să-i urmeze exemplul. Rămâne la latitudinea fiecăruia cum se raportează la acest film. Dar dacă l-ai văzut și vrei să cunoști câteva inside-uri, iată câteva momente de la filmări.

Ca să înțelegi mai bine cum se lucrează o astfel de producție și cât durează până când ajunge în cinematografe.

Pe mai departe, dacă vrei să înțelegi și complexitatea unei astfel de producții, poate n-ar fi rău să-l urmărește chiar pe regizorul Todd Phillips, care-ți explică inside-urile. Într-un interviu acordat Vanity Fair, el arată cum a gândit scena de început din Joker.

Iată-l, mai jos, vorbind despre costumele alese, despre machiaj și despre cum a reușit să creeze acea atmosferă sumbră și violentă din Gotham City.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: