31 iul. 2019 | 08:01

Vestea despre Samsung Galaxy Note 10 care te va dezamăgi

ACTUALITATE
Vestea despre Samsung Galaxy Note 10 care te va dezamăgi

Dacă tot suntem în ultima săptămână înainte de prezentarea lui Samsung Galaxy Note 10, e timpul unor confirmări. De data aceasta e vorba de versiunea 5G și camera foto de pe telefon. Totodată, e și o veste îmbucurătoare despre rezistența telefonului.

Galaxy Note 10 va fi un telefon în care sunt adunate cele mai bune idei ale companiei din ultimii doi-trei ani. Vor fi trei camere foto, și un senzor suplimentar, va fi un ecran imens ale cărui margini sunt foarte înguste. Va fi și un stylus S Pen mai util ca niciodată. Dar nu totul e extraordinar.

Samsung Galaxy Note 10 va folosi camera de care probabil te-ai plictisit deja

Samsung Galaxy Note 10 argintiu

Ishan Agarwal, care a dat câteva informații bune până acum, a spus pe Twitter că Samsung Galaxy Note 10 va avea aceeași cameră de 12 megapixeli f/1.5-2.4 folosită de producător pe alte câteva telefoane. Aceasta va fi principală și va fi completată de alte două: una ultrawide și una pentru zoom. Și e foarte probabil că toate acestea să fie ca pe Galaxy S10: 12 MP f/1.5, 16 MP f/2.2 și 12 MP f/2.4.

Noutatea ar fi un senzor ToF pe Samsung Galaxy Note 10 Plus. Până acum, producătorul a experimentat cu așa ceva doar pe Galaxy S10 5G.

Vestea mai bună e că noul telefon va avea un rating IP69 pentru rezistență la apă și praf. Adică ceva mai bine decât pe generațiile de până acum. Iar încărcarea va fi rapidă, atât pe fir, cât și wireless.

Vestea mai proastă e însă că Samsung Galaxy Note 10 – standard, simplu, mai ieftin, spune-i cum vrei – va avea doar ecran Full HD+. Designul va rămâne însă același.

5G pe cel mai mare Note creat de Samsung până acum

Galaxy Note 10 Plus va fi însă și într-o versiune 5G, dacă nu chiar una singură disponibilă la vânzare. Asta ar justifica și decizia Samsung de-a lansa două variante ale aceluiași Note, ceea ce n-a mai făcut până acum. Cert e că în SUA Verizon va avea acest model. E foarte probabil să-l vedem și-n România până la finalul anului.

În fine, mai e vorba și de funcția Audio Zoom – pentru video, cel puțin. Asta presupune că un telefon ca Galaxy Note 10 ar putea înregistra sunet doar dintr-o sursă și să ignore toate celelalte. Opțiunea ar fi folosită și pentru comenzi vocale, dat fiind că butonul Bixby dispare.

Scrie despre lucruri serioase care enervează oameni neserioși. vezi toate articolele