Uber a găsit poate singurul loc din lume unde nu-i trebuie licență de transport

Uber a găsit poate singurul loc din lume unde nu-i trebuie licență de transport
Teodora Tudosie
Teodora Tudosie
19:08 30.05.2019

Pe lângă România, mai sunt și alte țări în care Uber este interzis, printre care și Danemarca, Ungaria, Bulgaria sau nordul Australiei.

Surprinzător, cea mai nouă opțiune de călătorit cu Uber nu e taxiul aerian, ci serviciul prin care poți călători pe sub apă. Platforma de ridesharing a anunțat lansarea scUber, primul submarin care oferă servicii de transport.

Serviciile scUber sunt disponibile în Australia, și poți călători cu submarinul călătorește în jurul Marii Bariere de Corali. Prețul, după cum probabil te aștepți, este unul destul de mare. O cursă pentru două persoane cu submarinul te va costa 2.000 de dolari. Totuși, în prețul ăsta mai intră și alte beneficii. Călătoria include și zborul cu elicopterul până la docul de unde se face plecarea spre fundul oceanului. Toată călătoria în jurul barierei de corali durează aproximativ o oră.

Aparent, Uber nu păstrează banii pe care îi câștigă pe aceste curse. Compania donează toți banii, plus 100.000 de dolari, în scopul protejării coralilor. Marea Barieră de Corali este cel mai mare organism viu de pe suprafața Pământului, dar care a fost extrem de afectat de schimbările climatice, potrivit unor studii.

Spre dezamăgirea turiștilor, serviciul nu este unul permanent, ci este disponibil în mod limitat. Nu vei putea lua scUber-ul decât până la data de 18 iunie.

Poți vedea aici cum arată experiența unei călătorii cu scUber:

Uber te duce cu elicopterul la festival

În 2017, compania a oferit un alt serviciu inedit de transport. Atunci, a lansat UberCHOPPER, un elicopter care auce clienții la festivalul Mysteryland, un festival de muzică din Olanda. Prețul unei asemenea curse este mult mai ieftin decât în cazul scUber. Pentru două persoane, cursa costă 200 de dolari.

De asemenea, pentru cei care zic pas festivalului, Uber oferă și tururi aeriene deasupra orașelor Amsterdam sau Rotterdam. Pentru asta, trebue să plătești 100 de dolari pentru două persoane.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Sursa: Adweek
Etichete: