Uber face cea mai mare schimbare în aplicație: ce o să vezi de acum

Uber face cea mai mare schimbare în aplicație: ce o să vezi de acum

Uber Eats a intrat în România în 2018 și de atunci este printre cele mai populare servicii de livrare de mâncare la domiciliu.

Compania urmează să schimbe puțin felul în care funcționează aplicația de ridesharing Uber. Astfel, vrea să integreze oarecum aplicația Uber Eats de comandat mâncare în cea pe care o folosești pentru serviciile de ridesharing. Schimbarea nu va fi neapărat una majoră.

Uber Eats va continua să funcționeze și ca aplicație de sine stătătoare. Schimbările vor fi vizibile pe aplicația Uber. Astfel, versiunea web pentru serviciul de livrat mâncare va putea fi accesată direct din aplicația principală.

Pe scurt, este strategia companiei prin care vrea să te convingă să apelezi la serviciile sale și când vine vorba de livrat mâncare. Dara Khosrowshahi, CEO-ul Uber, a dat indicii despre asta de mai de mult. „Începem să experimentăm cu modalități prin care să promovăm ofertele Eats către clienții noștri care folosesc serviciile de ride”, a declarat acesta.

De ce compania vrea să lipească Uber Eats aplicației principale

Mișcarea ar putea fi una profitabilă pentru Uber, pentru că va încuraja utilizatorii să-i folosească și celălalt serviciu. Astfel, va promova ofertele de pe Uber Eats către cei care își caută o mașină cu care să se întoarcă acasă. Aceștia vor putea comanda mâncare direct, fără să mai trebuiască să deschidă sau instaleze aplicația.

Aparent, asta îi va permite companiei să se poziționeze deasupra principalilor rivali, menționează CEO-ul Uber. Speră că îi va încuraja pe utilizatori să folosească și mai mult ambele servicii pe care compania le oferă.

Opțiunea este încă în varianta de testare și este disponibilă doar pentru unii utilizatori. Nu este clar dacă această schimbare va fi neapărat una de succes. Modificarea nu este una revoluționară, mai ales că nu e chiar atât de complicat să intri direct în aplicația Uber Eats dacă vrei să-ți comanzi de mâncare.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Sursa: Techcrunch