12 iul. 2019 | 14:10

Trucuri pe Playstation: lucruri pe care nu știai că le poți face pe PS4

ACTUALITATE
Trucuri pe Playstation: lucruri pe care nu știai că le poți face pe PS4

Consola PlayStation este intuitiv de utilizat, însă chiar și utilizatorii mai experimentați nu-i cunosc toate dedesubturile PS4-ului.

Nu trebuie să fii vreun expert în tehnologie sau în console ca să te poți juca pe un PS4, însă nu toate comenzile și funcționalitățile sunt cunoscute de toți utilizatorii. Am adunat aici câteva dintre trucurile pe care nu știai despre consola Sony.

  • Te-ai săturat ca bateria controller-ului wireless DualShock să „moară” fix în timpul unei sesiuni de gaming? Poți prelungi viața bateriei dacă reduci luminozitatea barei luminoase de pe manetă. Intră la setări și de acolo poți alege nivelul de luminozitate. Tot de acolo poți scoate și vibrația (și asta prelungește autonomia bateriei).

 

  • Dacă totuși ai rămas fără baterie la controller și vrei să știi cam cât mai durează până se încarcă complet, atunci trebuie să te uiți la pulsațiile de lumină ale barei luminoase. Dacă sunt mai rare, atunci bateria este aproape plină.

 

  • Dacă apeși de două ori pe butonul PlayStation de pe controller imaginea de pe TV se schimbă cu cea anterioară. Asta îți este util dacă vrei să ieși din joc ca să vezi lista de trofee sau dacă vrei să vorbești cu alte persoane pe chat.

 

  • Dacă ții apăsat butonul PS de pe controller, timp de câteva secunde, pornește consola.

 

  • Dacă vrei să te uiți pe Netflix sau pe HBO Go prin PS4 atunci nu ai nevoie să pornești manual consola și nici de controller. Pornești TV-ul și selectezi portul HDMI pe care este conectată consola și aceasta se va porni automat, apoi poți folosi telecomanda de la televizor pentru a naviga prin meniuri.

 

  • Dacă ești la vânat de trofee și nu știi cum să obții un anumit trofeu dintr-un joc, atunci mergi la secțiunea trofee din meniu și apeși pe butonul options, apoi alegi „search online” și se deschide câmpul de Google Search cu numele trofeului completat și vei găsii pe cineva care să-ți spună ce ai de făcut.

Acum poți să-ți impresionezi prietenii cu ce ai aflat despre consola PlayStation 4.