Audi a dezvăluit cine îl salvează pe Tony Stark în „Avengers: Endgame”

Audi a dezvăluit cine îl salvează pe Tony Stark în

Probabil fanii Marvel nu sunt foarte bucuroși când au auzit de parteneriatului cu Audi deoarece în acel anunț s-a dezvăluit cine o să-l salveze pe Tony Stark în următorul film Avengers.

Primul trailer al filmului „Avengers: Endgame” a apărut nu cu mult timp în urmă și fanii au început să speculeze cum va fi acțiunea din pelicula care încununează efortul Marvel de-a lungul acestor ani.

Unul dintre momentele discutate este soarta lui Tony Stark și dacă acesta va trăi sau nu și dacă va fi salvat cum și de cine? Un anunț Audi la târgul de tehnologie CES 2019 a dezvăluit acestă informație. Dacă nu te deranjează să afli ce se întâmplă cu Stark atunci citește mai departe. Dacă vrei să rămâi spoiler-free atunci te invit să citești alt articol PLAYTECH.

Audi a anuțat la CES că vrea să transforme bancheta din spate a mașinilor într-o experiență de VR. Pentru asta a intrat în parteneriat cu Marvel, iar primul joc pe care-l lansează se numește: Marvels Avengers: Rockets Rescue Run” în care trebuie să te ferești de asteroizi în încercarea de a salva pe cineva. Pe cine? Cel mai probabil pe Iron Man.

Datorită trailerului știm că Stark și Nebula scapă de pe Titan cu nava Benatar, cumpărată de gardienii galaxiei înainte de Avengers: Infinity War. De asemenea, Rocket ete singurul membru al gardienilor care supraviețuiește decimării provocate de Thanos, însă el nu știe asta și, cel mai probabil, va încerca să vadă dacă mai sunt și alți membri ai echipei în viață și primul loc unde ar trebui să caute ar trebui să fie Benatar.

Sigur, asta nu este o confirmare a faptului că Tony Stark va fi salvat de Rocket, ci o presupunere, dar, zicem noi, și o probabilitate ridicată. Oricum ar fi, nu mai ai mult timp de așteptat pentru a primi răspunsuri deoarece filmul „Avengers: Endgame” se lansează în cinematografe pe 26 aprilie.

Citește și: