09 mai 2019 | 15:12

Clipul pentru adulți, dintr-o Tesla pe Autopilot, îți arată de ce oamenii strică tehnologia

ACTUALITATE
Clipul pentru adulți, dintr-o Tesla pe Autopilot, îți arată de ce oamenii strică tehnologia

Doi actori au filmat un film erotic într-o Tesla pe pilot automat, iar lumea dă vina pe Elon Musk pentru inconștiența acestora.

Pe scurt, după cum te așteptai, tehnologia mașinilor autonome nu e nici pe departe suficient de sigură pentru a putea face sex la volan, în timp ce mașina merge. Partea proastă e că Elon Musk nu ajută pe nimeni să conștientizeze acest lucru.

Mașinile autonome de la Tesla nu sunt create pentru a fi conduse fără ajutor de la șofer. Problema este la numele inteligenței artificiale, Autopilot, care sugerează conducătorilor auto că nu e nevoie de ei pentru ca mașina să poată rula în siguranță pe șosea.

Funcția de Autopilot a fost creată ca o măsură de asistare a șoferului, nu ca modalitatea primară de conducere a vehiculului. Informația se află chiar și pe site-ul Tesla. Menționează că șoferul trebuie să fie perfect atent și să aibă mâinile pe volan, pentru a fi pregătit să preia controlul în orice moment.

Nici Elon Musk nu conduce Tesla în mod necorespunzător

Bineînțeles, actorii de pe scaunul șoferului din film nu respectă regulile companiei. Chiar Pornhub a postat următorul mesaj ironic pe Instagram: „Vă raportăm la Elon pentru că nu aveți ambele mâini pe volan atunci când modul Autopilot e activ”.

 

View this post on Instagram

 

Reporting you to Elon for not having two hands on the wheel with autopilot enabled. #phworthy

A post shared by Pornhub (@pornhub) on

Totuși, CEO-ul companiei nu pare să contribuie la rezolvarea problemei. Dimpotrivă. Într-un interviu de o oră cu Elon Musk la volanul unei Tesla pe pilot automat, jurnalista care îl intervieva a menționat că nu are mâinile pe volan, așa cum ar trebui. Totuși, Musk a ignorat comentariul acesteia și a adăugat în schimb cât de mișto e faptul că mașina poate schimba benzile de una singură.

Tesla nu a oferit momentan vreo declarație despre subiect. Filmul a ajuns pe primul loc în căutările de pe Pornhub.