Tesla ar pregăti funcția care-i transformă mașinile în „rachete”

Tesla ar pregăti funcția care-i transformă mașinile în

Tesla ar pregăti un update extrem de important pentru Model 3. Unul care va crește semnificativ autonomia, dar și puterea de accelerare.

Tesla este un brand care a inovat industria auto și asta i se datorează în mare parte lui Elon Musk. Modelele companiei americane sunt mai mult despre tehnologie și mai puțin despre piesele clasice. Când vine vorba, însă, de baterii, sunt cam aceleași întâlnite și pe alte modele ale altor constructori.

Model 3 de la Tesla are, în prezent, o baterie de 75 kWh. Pe Twitter, însă, experții din domeniu susțin că au identificat anumite coduri care vin cu indicii despre un nou update. Ar fi vorba de Ludicrous Mode, funcția care ar putea veni cu o baterie de 100 kWH pentru Model 3.

Autonomia ar crește semnificativ. La fel și puterea de accelare.

Tesla ar putea veni cu Ludicrous Mode

Noul update ar putea veni pe noile modele scoase pe fabrică, separat de ce există deja pe piață. E vorba de o baterie mult mai puternică și un update care a fost deja testat pe Model S și X.

E drept că și Elon Musk a confirmat acest lucru mai demult, dar, deocamdată, nu s-a ținut de cuvânt. Când a fost întrebat pe Twitter de acest update, șeful Tesla a răspuns afirmativ. Dar nu prea s-a întâmplat nimic.

Odată cu noul update, Model 3 s-ar transforma într-o „rachetă”. Autonomia s-ar duce la peste 640 de kilometri, iar modelul va prinde 100 km/h în mai puțin de trei secunde. În 2,5 secunde mai exact.

Asta ar transforma Model 3 într-un adevărat monstru al mașinilor electrice și ar demonstra, încă o dată, că Tesla lui Elon Musk e lider în inovație atunci când vine vorba de acest domeniu.