02 iun. 2019 | 10:30

Terminator Dark Fate primește primul trailer, iar Schwarzenegger e mai impozant ca niciodată

VIDEO ACTUALITATE

În 2019, ne pregătim pentru un nou film din seria Terminator. Spre deosebire de toate celelalte iterații din ultimul deceniu, acesta s-ar putea să fie cea care contează.

Terminator: Dark Fate va veni la pachet cu premiere importante pentru fanii seriei, iar câteva detalii s-ar putea reflecta în încasări fabuloase. În primul rând, povestea vine din mintea lui James Cameron, cel care a dat startul francizei și tot el ocupă poziția de producător executiv. Regia a căzut în sarcina lui Tim Miller, pe care cei mai mulți îl cunosc după ce a realizat primul Deadpool.

Terminator Dark Fate va fi interesant și din prisma faptului că-i va pune pe același ecran pe Arnold Schwarzenegger și Linda Hamilton. Cei doi au mai jucat împreună în Terminator, dar asta s-a întâmplat în urmă cu 28 de ani, în Terminator 2: Judgement Day.

De atunci, mulți au încercat să monetizeze franciza într-un număr aparent infinit de tentative nereușite. Terminator 3: Rise of the Machines a încercat să continue premisa primelor două filme din serie, dar nu a înregistrat un succes fabulos. După aia, a venit Terminator Salvation și Genisys, niște încercări de a pune bazele unor trilogii de sine stătătoare. A urmat serialul The Sarah Connor Chronicles care a părut interesant la început, dar a fost anulat după două sezoane.

Scenariul pentru Terminator Dark Fate ignoră tot ce s-a întâmplat în filmele Terminator de la cea de a doua peliculă și continuă premisa din Terminator 2: Judgement Day. Acum, avem parte de un teaser trailer pentru el care te ajută să înțelegi cum au evoluat personajele tale favorite, cum a îmbătrânit Linda Hamilton în rolul lui Sarah Connor și cum arată Schwarzenegger.

Terminator Dark Fate este produs de Paramount Pictures și va ajunge în cinematografele din întreaga lume pe 1 noiembrie 2019. Distribuția este completată de Mackenzie Davis, cunoscută mai ales pentru rolul recent din Tully, cu Charlize Theron în rolul principal.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele