04 apr. 2019 | 15:59

Televiziunea nouă care îți va aduce filme și seriale turcești

Filme & seriale online
Televiziunea nouă care îți va aduce filme și seriale turcești

Televiziunea Timeless Drama Channel (TDC), specializată în difuzare de seriale și filme turcești, urmează să emită și la noi în țară.

Nu se știe încă data exactă de lansare. Cu toate astea, reprezentanții televiziunii au spus că sunt în discuții cu unul din cei mai mari operatori de cablu de la noi. TDC aparține grupului SPI International, grup care deține și seria de televiziuni de filme numită FilmBox.

O parte din titlurile ce vor fi difuzate pe post sunt „Kurt Seyit and Shura”, „Karadayi”, „20 Minutes”, „Five Brothers”, „Black Money Love”, „Red Scarf”, „Moms and Mothers” și „8th Day”. Pe lângă seriale, TDC va prezenta zilnic și câte un film artistic, după cum arată Pagina de Media.

Televiziunea s-a lansat la nivel internațional în octombrie 2018. „Noul canal din portofoliul SPI, Timeless Drama Channel, prezintă un interes deosebit pentru oricine iubește dramele și serialele cu buget mare și va captiva audiențele și abonații”, a spus la lansare Berk Uziyel, CEO la SPI/Film Box. „Aceste programe sunt acum la mare căutare în Europa Centrală și de Est, Africa de Sud, Asia și America Latină, astfel încât SPI International vine în întâmpinarea operatorilor TV oferind un canal HD liniar cu seriale turcești de cea mai bună calitate”.

Ce seriale vei putea viziona pe Timeless Drama Channel

Black Money Love

Acest serial este despre polițistul Ömer, a cărui logodnică s-a sinucis. El însă suspectează că aceasta ar fi fost ucisă de fapt, așa că încearcă să afle adevărul. În 2015, chiar a primit o nominalizare la Premiile Emmy.

Karadayı

Acțiunea din serial are loc în anii 1970, în Istanbul. În centrul acțiunii se află familia Kara, o familie respectată în zona muncitorească a orașului. Capul familiei este Nazif, un om coniderat „karadayı” (adică așa-numitul naș bun al orașului, la care oamenii merg când au nevoie de sfaturi). Totul se schimbă însă atunci când Nazif este trimis la închisoare pentru o crimă pe care nu a comis-o.

Kurt Seyit&Shura

Serialul este despre doi îndrăgostiți și aventurile prin care aceștia doi trec. Ei renunță la viața lor grozavă din Rusia și ajung în capitala Turciei, în Istanbul.